Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie mam na s4 45lvl Body, 126kk yang, 2x branza+9 , ebo +9, lwia tarcza +9, smocza+9, naszyjniki+9, buty+9, wiosło+9, wielki+9 .. Na Co moge wydać Hajs?? Mam Aura M1 :| , Berek M2 ;| ... i Gdzie Podexpic Takim Sqrrfysynem ? xD Wymaxowana sila , polowa wit.

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Nie wierzę , że masz takie rzeczy , jeżeli jednak masz to sellnij wioslo wielkiego i lwia , wbij wyżej skille , a kasę zostaw na później ,aha i kup riba +9 sr 30

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

s4 = twierdza Shinsoo .. Na Bo ? .. A nie może byc na v1 na małych z buffem +22% do defa ?? :)) .. bynajmniej szybciej tam leci Exp , ale łatwiej paść . :( .. Tak więc najpierw Aure Na G ? ;) Ale jak z jakimis niewiem hmm zwojami jak to sie nazywa? xD

BTW. Ile jest warta taka postać na Allegro?? "z4jebana bugiem na email''

80monastyr.jpg

itemymonastyr.jpg

Edit @@@ Hehe złodziejka ze mnie xdd.

Edit @@@ Nie musisz wierzyć w takie EQ xD. :)

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Tez niewierze wlasnym oczom :D

Napewno masz 2 chara

A co do kasy to kup sobie RIB'a +9 sr 30+ do expa, koniecznie z KD smierci +4 i potwora +4

Wbij tez skille na G i dobij 3 skilla na M i tez rob do G

Wioslo i wielki sellnij, tak samo 1 branze , i kup zelka +9 jak niemasz (moze byc z trutka jak cie bd stac to sie pozniej przyda)

Lwia tez sellnij i jak niemasz okraglej, to kup +7/8 (najlepiej z bonem na orki jak spotkasz)

Hajsu juz pewnie nie bd mial :D

EDIT

Zaje......e eq :D

Powiedz jak zarabiasz plsss :D Na pw powiedz :D Btw ja tez gram na twierdzy ale jinno.

EDIT

Aha zajeb*na :D Juz wiem.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

znam jego sposob :P chcial mnie na niego wyjebac ale cwany basia sie nie da :]

wysli troche kasy na is(zwoje egzo) i rob skille na g :P

noi ribek +7/8/9 sr 35+ :P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Widziałam riba +9 z sr 49 Na s4 za 700kk ale nie wiem czy zbierać na Niego . . . :D hmm . Moze inaczej co można zrobic zeby miec jeszcze więcej defa na charze? :) , Ile ten char jest warty?(UP) . Oraz kto podexpi mojego buffa obecnie 24lvl .. 1 lvl = 1.5kk ;) , To jak zarabiam to mój interes :D:D Nie wasz xD

cooltext454992920.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...