Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiejętności czasowe - Brak efektu

vM3ntos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio edytowałem sporo plików w kliencie gry i przestały mi działać efekty umiejętności czasowych(Aura, Czarowane Ostrze itp.). Po uruchomieniu umiejętności normalnie daje atrybuty, ale nie ma ikonki w lewym górnym rogu oraz efektu.

W czym może tkwić problem?

Opublikowano

Sam napisałeś że edytowałeś sporo rzeczy w cliencie, ale nikomu nie napisałeś co takiego edytowałeś, mamy wróżyć z kawy?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Sam napisałeś że edytowałeś sporo rzeczy w cliencie, ale nikomu nie napisałeś co takiego edytowałeś, mamy wróżyć z kawy?

Nie, proszę w wosku.

Jeśli to cokolwiek da to:

constinfo.py
game.py
playersettingmodule.py
ui.py
uicharacter.py
uiinventory.py
uitaskbar.py
uitooltip.py

Więcej grzechów nie pamiętam.

Opublikowano

Niestety nie jestem na tyle doświadczoną wróżką, mogę tylko w kartach.

A co edytowałeś...?

Gdybym miał się rozpisywać co edytowałem zajęłoby mi to bardzo dużo czasu. Pisząc ten temat chciałem się dowiedzieć, które pliki mogą za to odpowiadać.

Najprawdopodobniej popsułeś coś playersettingmodule, to on odpowiada za rejestrację affektów.

Najprawdopodobniej nie popsułem nic w playersettingmodule, ponieważ wgrywałem standardową wersję tego pliku i dalej nie działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...