Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanilla Project 2.4.2

Veilles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja lubię to pierdolenie. Tak samo mówicie o stronach, których kodu nie widzieliście nawet na oczy albo o game 34k +.

Pobiore i popatrze co tam jest. Bugow ani backdoorow nie powinno być, bo trzeba być idiotą, żeby coś takiego zrobić

Spoko pobieraj jak nie umiesz przekompilowac : <

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko pobieraj jak nie umiesz przekompilowac : <

Nie korzystam z source, zostaje przy game 2089, na tych plikach najwyżej się pobawie

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Jak ja lubię to pierdolenie. Tak samo mówicie o stronach, których kodu nie widzieliście nawet na oczy albo o game 34k +.

Pobiore i popatrze co tam jest. Bugow ani backdoorow nie powinno być, bo trzeba być idiotą, żeby coś takiego zrobić

Ty za to pytałeś ludzi co robić jak masz "Table xxx is read only", ehh.

topic.

Lepiej tego nie używać, kiepskie te game.

Opublikowano

Ale jak myślę że robiła to kobieta to dziwnie się z tym czuję ;_;

Opublikowano

a Pamiętam jak się Jarał tym quarel endy i bodajże teodor  że maja nowość i jakiś ziomek nie pamiętam nazwy który już stawiał serwer roku  hah  

@ topic osobiście nie użył bym tego,jest source więc swoje pewniejsze a znając dzisiejszych ludzi  to do końca bezpieczne pewnie to nie jest 

co

a ty wypierdalaj do svope bo jesteś jego uczniem

Opublikowano

a Pamiętam jak się Jarał tym quarel endy i bodajże teodor  że maja nowość i jakiś ziomek nie pamiętam nazwy który już stawiał serwer roku  hah  

@ topic osobiście nie użył bym tego,jest source więc swoje pewniejsze a znając dzisiejszych ludzi  to do końca bezpieczne pewnie to nie jest 

co? Nawet tego nigdy nie pobrałem xD

Opublikowano

Ty za to pytałeś ludzi co robić jak masz "Table xxx is read only", ehh.

topic.

To było dwa lata temu. Ja uznaje, że dopiero jak zaczynałem naukę Lua to zaczynałem z serwerami, czyli tak jakby uczę się od nie całego roku. Ty jesteś starszy i wcześniej rozumiales coś, czego ja się uczyłem nie dawno.

Pewnie powiecie, że dalej nic nie umiem, ale co zrobię? ;(

Rzycie jest cienszkie i lódzie som źli ;((

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

To było dwa lata temu. Ja uznaje, że dopiero jak zaczynałem naukę Lua to zaczynałem z serwerami, czyli tak jakby uczę się od nie całego roku. Ty jesteś starszy i wcześniej rozumiales coś, czego ja się uczyłem nie dawno.

Pewnie powiecie, że dalej nic nie umiem, ale co zrobię? ;(

Rzycie jest cienszkie i lódzie som źli ;((

myślałem, że teraz jest modna chanmowa i chyba mam rację więc tylko się błaźnisz w tej chwili

Opublikowano

chyba nie sądzisz ze ktoś ci wypisze tutaj liste bugów.

Może tutaj nie, ale wystarczy wejść na m2dev do tematu z tym game i tam w postach masz wypisane bugi.

Opublikowano

Jak ja tego nigdy nawet nie pobierałem xD

sygna1.png

Opublikowano

Mi chodzi to o z grubsza o te bugi :)

Bo jako że dopiero się uczę w c++, do testów użyłem tego game. Jak na razie zauważyłem bug z tablicą exp.

Opublikowano

@Evor. Źle mnie zrozumiałeś :)

Chodzi mi o edycje własne game(src) które chce z edytować sobie do porządku ale jeszcze nie potrafię. Więc chciałem zobaczyć to core:)

Editt Jaki wstyd:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...