Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz przynajmniej FE opłaca się. Wiadomo, że to duże koszty, dlatego najlepiej czekać na event -25% na ulepszanie.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Mi się wydaje bez sensu ulepszac cokolwie jak sie ma 10 lf4, za 1lf4 masz roznice w biciu 50(jak przechodzisz z lf3 na lf4) a jak ulepszysz drona na 16 lvl(chyba ok 100k uri ) to masz +32 do bicia (na 2 lf4 w dronie) a za tyle urki to juz mozna probowac cos ze skrzynek wyciagnax na 2x szansa na lf4 :) ja mam 6 lf4 i do 30-35 lf4 nie ruszam ulepszen :)

Opublikowano

Mi się wydaje bez sensu ulepszac cokolwie jak sie ma 10 lf4, za 1lf4 masz roznice w biciu 50(jak przechodzisz z lf3 na lf4) a jak ulepszysz drona na 16 lvl(chyba ok 100k uri ) to masz +32 do bicia (na 2 lf4 w dronie) a za tyle urki to juz mozna probowac cos ze skrzynek wyciagnax na 2x szansa na lf4 :) ja mam 6 lf4 i do 30-35 lf4 nie ruszam ulepszen :)

A mi się wydaje, że lepiej powoli ulepszać, niż przy SFE wszystko na raz tracąc przy tym niebotyczne sumy urki.

/1300 xD

Opublikowano

Na razie ulepszyłem wszystkie drony na 3 lv,tylko apisa na 5. I już nie mam uri ._. masakra.

Lepiej teraz niż później. 

Potem zaczną się kubiki solo i będzie urki w pyte :D 

Opublikowano

Żeby już nie zakładać nowego tematu - kiedy ostatnio był taki event z ulepszaniem -25% ? jak często takie coś jest ? wie ktoś może i pamięta ? :) i jeszcze jaki polecacie dawać % przy ulepszaniu ? :) wiem napewno że skrajne wartości się nie opłacają czyli powiedzmy 5% i 100%, jak myślicie ? :)

Opublikowano

Żeby już nie zakładać nowego tematu - kiedy ostatnio był taki event z ulepszaniem -25% ? jak często takie coś jest ? wie ktoś może i pamięta ? :) i jeszcze jaki polecacie dawać % przy ulepszaniu ? :) wiem napewno że skrajne wartości się nie opłacają czyli powiedzmy 5% i 100%, jak myślicie ? :)

Eventy te są stosunkowo rzadko, i w sumie dobrze. Mniej przypakowanych noobów.

Najlepiej ulepszać na 85-90%

Opublikowano

Możliwe że będzie w ten piątek. Nieraz występują co 2 piątek w tamtym tygodniu nie było wiec możliwe że będzie teraz. Ja zawsze dawałem na 100% żeby mieć pewność i tobie też tak radze.

Opublikowano

Możliwe że będzie w ten piątek. Nieraz występują co 2 piątek w tamtym tygodniu nie było wiec możliwe że będzie teraz. Ja zawsze dawałem na 100% żeby mieć pewność i tobie też tak radze.

Ale porównując koszt przy 100% i przy 50% to się nie kalkuluje bo przy 50% jest troche mniej uri potrzebne na ulepszenie niż 50% wartości tego na 100% ;p nie wiem, ktoś się wypowie jeszcze? :)

Opublikowano

Ale porównując koszt przy 100% i przy 50% to się nie kalkuluje bo przy 50% jest troche mniej uri potrzebne na ulepszenie niż 50% wartości tego na 100% ;p nie wiem, ktoś się wypowie jeszcze? :)

Mniej zapłacisz, ale ulepszanie może się nie powieść i urka w błoto, lepiej dać na te 90-100% 

Opublikowano

ja zawsze daje 100 % bo kiedys dalem w 5 dronow 95 % i tylko 1 sie ulepszyl ;D 

I własnie dla tego lepiej dawać 100%:) 

Co z tego że 50% kosztuje taniej jak rzadko kiedy się ulepszy i cala urka pójdzie w błoto. Dlatego lepiej dawać po 100%

Opublikowano

wczoraj

Opublikowano

Jak masz juz wszystkie irki full bo2 i lf-3 i choć 1-2 lf-4 ulepszaj drony na maxa... Nie oplaca sie kupować kluczy lepiej lec na palke i skladaj zete :P

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...