Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Poradnik oraz częste problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w settings jest opcja debug console macie tam true czy false? bo ja mam taki problem że odpalam grę i np. zaznaczam tam timer jungli i to co pokazuje gdzie są wardy i to działa ale np pickuję vayne zaznaczam tego marksmana i gram i takie coś jest że na czacie spamuje ciągle most recent version (27) loaded a dalej ciągle na czacie marksman:vayne loaded nawalam wszysktkie przyciski po kolei na klawiaturze zeby zobaczyc czy cos robi i nic i podobno pod shiftem miała być jakaś tabela czy coś ale ja klikałem wszystko co jest na klawiaturze i nie ma tam żadnych ustawień i nie działaja żaden skrypt na postacie czy to do adc czy cassio i kogokolwiek wiesz może o co chodzi?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co robić gdy mam ciągle bug splata ? :(

Może byc dużo powodów.

Włączasz program podczas ładowania się gry? 

Robiłeś tego fixa kilku dni temu i nie wstawiłeś z powrotem starego lol.exe? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mam problem mianowicie program nie wczytuje mi się wogule do lol'a, jest uruchomiony jako administrator ale nic sie nie pokazuje jak lol'a zalacze.. prosze o odpowiedz

Opublikowano

Ja mam jeszcze inniejszy problem, wywala mi blad podczas gdy ekran ladowania się włącza w grze nic nie ma na temat l#, z bolem bylo tak samo wgl nie bylo folderu w appdata, injectowal sie ale zadne skrypty nie dzialaly byla tylko waidomosc Bol loaded... Czy może mi ktoś w końcu pomóc? błagam daje limit like dozgonnie :< 

Opublikowano

Ja mam jeszcze inniejszy problem, wywala mi blad podczas gdy ekran ladowania się włącza w grze nic nie ma na temat l#, z bolem bylo tak samo wgl nie bylo folderu w appdata, injectowal sie ale zadne skrypty nie dzialaly byla tylko waidomosc Bol loaded... Czy może mi ktoś w końcu pomóc? błagam daje limit like dozgonnie :< 

kiedy zaznaczasz skrypty w L#? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

próbowałem w lobby,po lobby,w ekranie ładowania,podczas gry i taki chuuuuuuuk ;/ Bol też nie działał ewidentnie czity nie mi dane :< , ale liczę na pomoc 

Opublikowano

próbowałem w lobby,po lobby,w ekranie ładowania,podczas gry i taki chuuuuuuuk ;/ Bol też nie działał ewidentnie czity nie mi dane :< , ale liczę na pomoc

a jaki błąd ci dokładnie wyskakuje?

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jaki masz antywirus? Ziomal, zajmij się nim. Idę pokonać rankeda i spać. Rano napisze Ci na pw co z tym projektem. Dobranoc kociaki :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Wylaczylem firewalla, antywirusa a dalej mi usuwa ten plik , antywir :ESET NOD32

Myślę że wszystko zadziała jak ten antywir przestanie kasować ten plik , pomoże ktoś błagam 

Opublikowano

Wylaczylem firewalla, antywirusa a dalej mi usuwa ten plik , antywir :ESET NOD32

Myślę że wszystko zadziała jak ten antywir przestanie kasować ten plik , pomoże ktoś błagam

mam Norton wiec to to samo gowno. Polecam Ci wyjebac tego antywirusa i wziąść zwykłą pande xD

No ew. Wyłącz ochronę sonar w tym antywirze

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Dobra , dodałem folder do wyjatkow i nie wywala bledu i nie kasuje , ale teraz inny problem. Bug splat...

używałes fixa? Wyłącz baseult2

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

nie wiem co to fix mam paczke L#4.14 i tyle wiem , nic w niej nie zmienialem Baseult2 nawet nie ma , mam tylko BaseUlt.exe które było wyłączone od samego początku

Opublikowano

nie wiem co to fix mam paczke L#4.14 i tyle wiem , nic w niej nie zmienialem Baseult2 nawet nie ma , mam tylko BaseUlt.exe które było wyłączone od samego początku

pobierz nowa paczkę od ziomala. Znajdziesz ja w 2 temacie odnośnie l# w tym dziale.

Paczka z dzisiaj ok. 9-11

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, JayceSharp, KarmaSharp, YasuoSharp, Wszystko SKO skrypty, Ziggs, BrandSharp, ViktorSharp, ChewyMoonsIrelia, ChewyMoonsLux, Irelia, kPoppy2, kTalon2, WolfUrgot, WolfZilean

- Dodano Nasus

Download:

http://speedy.sh/py8Ye/LS26.08.14-1.rar
Skan za moment, ranked mi się zaczyna na tej paczce.

// Paczka nie sprawdzana.

// Błędy i pytania pisać w postach lub na pw.

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Okay zassysam,zaraz powiem co i jak bo ten net dzisiaj to porażka...

Jest poki co ekran ladowania dziala , toster cos tam dziala , na gorze napis działa #dam edit jak zobacze firstblooda na botach

Mam pytanie, zaznaczony jest skrypt annie , gram annie i pod jakim jest Combo harrass i skad takie informacje wziasc o tych skryptach, 

Opublikowano

Sciagnołem to właczam customa i zaznaczam skrypt marskmart i wgl nic nie wyskakuje nic nie ma pod shifta tak jakby normalny lol bez L#. Co mam zrobic?

Opublikowano

Sciagnołem to właczam customa i zaznaczam skrypt marskmart i wgl nic nie wyskakuje nic nie ma pod shifta tak jakby normalny lol bez L#. Co mam zrobic?

Windows?

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...