Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gw2 czy warto?

Salih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto kupić. Jest to gra b2p wiec płacisz raz i grasz ile chcesz. W grze wprowadzono megaservery. Czyli na jednej mapie graja ludzie z wielu serverów. Zawsze kogoś spotkasz.. 

graphic.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania.Czy warto zacząć grą w GW2?Czy nadal jest dużo graczy i czy jest jakiś end game porządny czy nie ma(ludzie niby twierdzą że nie ma)?Wychowałem się na 4story i Metinie więc nie wiem czy mi gra przypadnie do gustu.

Opublikowano

Dołączam się do pytania.Czy warto zacząć grą w GW2?Czy nadal jest dużo graczy i czy jest jakiś end game porządny czy nie ma(ludzie niby twierdzą że nie ma)?Wychowałem się na 4story i Metinie więc nie wiem czy mi gra przypadnie do gustu.

Nadal gra masa ludzi, 100% serwerów jest na Hight/Very Hight/Full. Co do endgamu on nie jest jak w innych grach, nie opiera się na rajdach, masz więcej dróg rozwoju od samego początku gry, po wbiciu 80lvl możesz robić fractale, dungeony, zdobyć 100% mapy, zrobić legendarną broń, jeśli lubisz mass PvP to idziesz na WvW, możesz zebrać Achievements Points, do tego dochodzi jeszcze Living Story, które potrafi zaskakiwać. Moim zdaniem w GW2 jest endgame i to jeden z lepszych, co 2 tygodniowe dodatki do Living Story są świetne czuć, że gra żyje, w innych grach na endgame tylko robisz rajdy i w dodatku cały czas te same, a w GW2 cały czas dzieje się coś nowego.

Opublikowano

Dzięki za info tylko szkoda ze gra dalej 129 zł kosztuje a niedlugo fifa wychodzi.Zobaczymy.Jak jest z grafiką?Mniej więcej poziom skyrima?

Jedna rzecz mnie bardzo boli.Gra jest po angielsku.Nie chodzi o to że nie umiem ang tylko po polsku mi się lepiej gra.

Opublikowano

Dzięki za info tylko szkoda ze gra dalej 129 zł kosztuje a niedlugo fifa wychodzi.Zobaczymy.Jak jest z grafiką?Mniej więcej poziom skyrima?

Jedna rzecz mnie bardzo boli.Gra jest po angielsku.Nie chodzi o to że nie umiem ang tylko po polsku mi się lepiej gra.

Grafika jest piękna, bardzo staranie dopracowana, animacje bez zarzutów, świetna kolorystyka, efekty bardzo dobre, nie jestem ci wstanie powiedzieć czy poziom Skyrima bo w niego nie grałem. Ale moim zdaniem GW2 ma jedną z lepszych szat audio-wizualnych w grach MMO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...