Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak pokemonów na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem dziś założyć serwer, wszystko baja, serwer stoi ale gdy wbije na niego nie ma na nim żadnych pokemonów, ja ani mój kumpel na trybie creativ nie możemy stawiać klocków z moda, dałem sobie opa ale to mi nic nie pomogło, jaka może być tego przyczyna ? 

;)

Opublikowano

Pamiętaj aby używać odpowiedniego silnika serwer (Cauldron lub zwykły serwer z Forgem) z wgraną modyfikacją Pixelmon. Jeśli masz z tym problem, alternatywnie możesz zagrać z kolegą na serwerze LAN przez Hamachi.

Opublikowano

pobrałem jakiś gotowy serwer z forgem -1.6.4, do folderu mods wrzuciłem modyfikacje. na singla zrobiłem to samo tylko że do serwera wrzuciłem modyfikacje specjalnie na serwer a do swojego folderu w kompie wrzuciłem tą na SP

@Edit

w tym gotowym serwerze mam 2 pliki .jar

-minecraft_server.1.6.4

-minecraftforge-universal-1.6.4-9.11.1.916

teraz kompletnie już coś popsułem bo nie odpala mi ani serwer ani minecraft. mógłbym prosić kogoś o podesłanie mi linku do tej modyfikacji na serwer bukkit oraz na mojego clienta? 

@Edit2

za pierwszym razem korzystałem z tego "poradnika" ->

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...