Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendMT2 [Dedyk] [Medium]

Farewell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

102 osoby online. Szczerze to zlamiliscie z tym 1 nieudanym startem dlatego jest tak malo osob . :(

Zgadza się. Bardzo nad tym ubolewam.

Miejmy nadzieję, że reklama pomoże i trochę Nas przybędzie :)

LBweb.png

Opublikowano

Już pobieram klienta i pykam na tym serwerze. Farewell życzę powodzenia w zdobywaniu większej ilości graczy. Wiadomo że zawsze jest pod górkę ale miejmy nadzieje że zbiegiem czasu na serwerze będzie powyżej 500+ graczy. ;)

Opublikowano

czyli co będzie jakaś reklama czy coś bo na razie zobaczyłem tylko u ŻabQ prezentacje z let's playem ?  :P 

Opublikowano

Ja coś czuje że ten server jest tylko do hajsu, ponieważ administracja ma nas w dup*e ani razu nie było go na serwerze. To tylko moje przepuszczenia :)

Hejt za 3.2.1 :*

Opublikowano

@Temat do zamknięcia. Start już się odbył.

Po co chcesz zamykać temat z publikacją skoro serwer dziala? Zamknięcie tematu działającego serwera = brakiem przypływu nowych graczy, a reklamy chyba zbytnio też nie macie bo widziałem tylko filmik u Browara z porządniejszych youtuberów.

// Ile ludzi w godzinach szczytu?

Opublikowano

@Temat do zamknięcia. Start już się odbył.

Nie rozumiem za bardzo tej decyzji, bo przecież wszystkie prezentacje są otwarte po starcie, ale jak chcesz.

Zamykam na prośbę autora.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...