Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Przycisk "Play" nie reaguje

aoihoshi55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj pobrałem Terę, wszystko mi się pięknie się spachowało, odpaliłem gierkę, wszystko pięknie śmigało. Musiałem później zejść z kompa na godzinkę, więc standardowo go wyłączyłem całego. Gdy wróciłem, odpaliłem komputer i już miałem nacieszyć się Terą, odpalam ją, a tu nic. To patrzę w procesy, a tutaj pokazuje, że jest uruchomiona, co mnie ździwiło, więc zamknąłem ten proces i postanowiłem spróbować ponownie, gdy tak próbowałem za 100 razem uruchomiłem Tere, zalogowałem się, ale guzik play nie działał.. klikałem na niego i nic się nie działo, odpalał się tylko proces TL.exe (znajduje się on w Tera\Client) ale nadal nic się nie działo, to wyłączyłem proces TL i ponownie kliknąłem play, ale ponownie nic się nie stało, a proces był, dodam również, że później zamknąłem Tere i nadal jej nie mogę odpalić, przeszukałem cały internet, ale nic nie znalazłem, gram na Europejskiej wersji gry.

Opublikowano

Ja mam amerykańskiego klienta, ale na europejskim powinno być coś podobnego. Spróbuj wejść w tools i kliknąć Click here to Begin Repair, lub coś w tym stylu.

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

@aoihoshi55

Ja mam amerykańskiego klienta, ale na europejskim powinno być coś podobnego. Spróbuj wejść w tools i kliknąć Click here to Begin Repair, lub coś w tym stylu.

xtqngz.jpg

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...