Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas expienia.

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, będzie mnie expił kolega 96lv w v2 na 2 spoty (big i ten obok). Mam prawie 62lv, zamierzam expić do 75, na 2 PD'ki (is i z metka) i tu moje pytanie. W ile PD'ków się zaopatrzyć? Od 66lv będę mógł zużyć 2 liderki, także to też trochę przyspieszy exp.

Oczywiście jedyne ograniczenie to szybkość respienia mobów, ubija on full spota w kilkanaście sekund.

I tak przy okazji, nie pojawiła się jakaś nowa mapa, gdzie exp byłby szybszy niż w v2?

Opublikowano

Do 75 tak ciężko się wcale nie expi, bez pk'ów dasz radę. Zresztą uwarunkowane jest też od tego ile czasu dziennie poświęcasz na grę.

Jak bardzo zależy Ci na szybkim expie to myślę, że 5/6 pk'ów wystarczy. Potem, jak kolega Cię będzie expił będzie potrzebnych ich z 20, bo wiem że po 80 expi się bardzo ciężko i mozolnie. Sam nie wbijałem, bo bym się zanudził na śmierć.

Nowe mapy pojawiły się, ale v2 still better.

giphy.gif ­

Opublikowano

6pd miałem gdy expiłem od 35 do 61. Od 62 do 75 trochę więcej expa będzie, a mi zależy na czasie. Wydać parę zł na PD'ka z isa dla mnie to nie problem. 

Opublikowano

6pd miałem gdy expiłem od 35 do 61. Od 62 do 75 trochę więcej expa będzie, a mi zależy na czasie. Wydać parę zł na PD'ka z isa dla mnie to nie problem. 

Czyli na bogato  :D

Im więcej tym lepiej - 10 do 75 starczy na pewno.

Do 75 mi tylko zależy, od 75 mam grotę v2 i gildię, której będę tam buffał za yangi i exp ;)

No chyba, że :)

Skoro nie żałujesz grosza no to do 99 kupuj z 35/40 pk'ów i hulaj dusza.

giphy.gif ­

Opublikowano

Czyli na bogato  :D

Im więcej tym lepiej - 10 do 75 starczy na pewno.

Skoro nie żałujesz grosza no to do 99 kupuj z 35/40 pk'ów i hulaj dusza.

Do 75 mi tylko zależy, od 75 mam grotę v2 i gildię, której będę tam buffał za yangi i exp ;)

Opublikowano

5 PD wystarczy Ci, jak nie będziesz  miał gości co ksują.

Opublikowano

Ten co ma mnie expić mówi że z 10 PD'ków się przyda. Jednak będziemy expić w av3, myślę że ogarnie tam 2-3 spoty.

Takie pytanie. Jaka jest średnia stawka przy płaceniu za godzinę expa na serwerze Negros?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...