Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga CYRZ jak wróci do domu ,to napisał że zrobi tak.

Kto będzie przed 10 lvl będzie otrzymywał urke x2 czyli 2x5 = x10

Czyli np. za strunnera jest 5 urki, to będzie 10 i tak dalej. Ale to do 10 lvl. Potem już wszystko x5

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do klanu. Powinniście zmienić nazwę,tak aby było widać,że to Polacy,żeby wiedzieli z kim mają do czynienia :D

Edit Opłaca się kupować  LF2 ?

Opublikowano

Jak nie masz czego wrzucić to tak. Teraz na lf3 na aukcji trzeba ~3 -3.5 mln najmniej żeby wygrać a zawsze troche te dmg podskoczy. Ja pare kupiłem i nie żałuje

Opublikowano

Ja i tak nie kupie żadnej urki w tej grze, bo nie wiem jak długo serwer postoi , a niech sie coś stanie , to lipa . Jak z miech postoi czy tam 2 tyg. jeszcze to pewnie coś kupie żeby mieć na białke itp :D

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

@1361622928-U485574.png123Frędzel123 Pisz bardziej zrozumiale. Tak chyba musisz czekać. Jeśli klikasz register i wyskakuje Ci strona  główna a nie wyboru firmy tzn. że na tem e-mailu jesteś juz zerejestrowany.

No bo jestem zajerestrowany tylko po prostu hasła zapomniałem do konta na serwie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...