Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś ogarnięty do pomocy? najlepiej na TS/skype

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znajdzie się ktoś obeznany w temacie world of tanks do pomocy początkującemu użytkownikowi tej gry? Chodzi o wspólne rozgrywanie gier i pokazywanie jak się powinno grać? 

Opublikowano

Jak masz jakieś pytania w większej ilości to moderatorzy zawsze chętni do pomocy. Napisz mi na gg: 7403504 i pytaj o co chcesz ;)

Opublikowano

Chodzi mi raczej o to, by rozegrać razem kilka gier, by w praktyce otrzymać kilka podpowiedzi co do tego jak zachowywać się danym pojazdem na polu bitwy.

Opublikowano

Nie ma  już tego tematu nauczyciele i uczniowie Juri?

Niestety nie, zakończyliśmy projekt. Może ktoś go pociągnie jeszcze, ale ja nie dam rady. To nie na moje nerwy :P

Top: Podaj mi swój nick, możemy zagrać kilka bitew.

Opublikowano

M1K4S

EDIT: jakiś komunikator głosowy posiadasz?

Zapraszam na ts mpc (ip na górze forum). Kanał 6 "only WoT".

Opublikowano

jak coś to ja jestem chętny do pomocy, gram w nocy, doświadczenie z grą mam jako takie, łącznie z innymi kontami jakies 15k bitw, wiec moge Ci pomoc jesli chcesz, pisz pw jeśli jestes zainteresowany :-)

Opublikowano

Jak również jesteś chętny to mogę zagrać z Tobą kilka plutonów. Nick mój znajdziesz w moim profilu. Tylko nie zawsze będę mógł zagrać + mogę niekiedy nie odpisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...