Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem na serwery prywatne

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od dłuższego czasu mam problem z ,,privami metin". Na żaden nie mogę wejść, a dzieje się to tak że kiedy wchodzą do klienta, wpisuje pasy i daje ,,loguj" to ciągle mi pokazuje napis że ,,Zostanę połączony". Czasem uda mi się wejść na Metina, lecz to jest rzadkość i krótko trwałe, bo kiedy chcę się teleportować to lag i wywala. Mam tak na każdym privie i nie wiem o co może chodzić. Z tego co ,,czytałem" to wydaje mi się że połączenie internetowe.. Lecz to się stało nagle, nigdy takiego problemu nie miałem czy nawet coś w tym stylu. Wie ktoś może o co może chodzić ? :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Witam, otóż od dłuższego czasu mam problem z ,,privami metin". Na żaden nie mogę wejść, a dzieje się to tak że kiedy wchodzą do klienta, wpisuje pasy i daje ,,loguj" to ciągle mi pokazuje napis że ,,Zostanę połączony". Czasem uda mi się wejść na Metina, lecz to jest rzadkość i krótko trwałe, bo kiedy chcę się teleportować to lag i wywala. Mam tak na każdym privie i nie wiem o co może chodzić. Z tego co ,,czytałem" to wydaje mi się że połączenie internetowe.. Lecz to się stało nagle, nigdy takiego problemu nie miałem czy nawet coś w tym stylu. Wie ktoś może o co może chodzić ? :)

Opublikowano

Jeszcze jakieś propozycje ? :) 

podaj system operacyjny, wyłącz zaporę, antywirusa może ci blokuje

Windows 7, zapora off anty nie blokuje :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...