Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny Turniej HaxBalla!

kotlet-schabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsza druzyna odpadla w 1 rundzie przez autobusy  i murarzy, generalnie turniej strasznie chu.jowy ale nie ze strony administratorow ktorym nalezy sie piona ale ze wzgledu na graczy, 16 druzyn a polowa to nawet na termin nie przyszla, nastepnym razem polecam zrobic tylko 8 miejsc i jebac tych ktorzy nie zdaza, bo to naprawde nie ma sensu w dodaktu to plakanie raya bo przegral i zwlaanie winy na synka XDD

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepsza druzyna odpadla w 1 rundzie przez autobusy  i murarzy, generalnie turniej strasznie chu.jowy ale nie ze strony administratorow ktorym nalezy sie piona ale ze wzgledu na graczy, 16 druzyn a polowa to nawet na termin nie przyszla, nastepnym razem polecam zrobic tylko 8 miejsc i jebac tych ktorzy nie zdaza, bo to naprawde nie ma sensu w dodaktu to plakanie raya bo przegral i zwlaanie winy na synka XDD

Skoro jesteście najlepsi to jakim cudem odpadliście?

8 drużyn... ja cieszę się że jest 16. Ciekawszy turniej i nie trwa dwóch dni tak jak było by to w przypadku 8 drużyn.

To że nie potraficie się dogadać na PW odnośnie terminu to już wasza sprawa. I nie jest to powód dla którego pod wątkiem turnieju można wypisywać takie brednie i wpływać na negatywny odbiór całego eventu... 

Opublikowano

Skoro jesteście najlepsi to jakim cudem odpadliście?

8 drużyn... ja cieszę się że jest 16. Ciekawszy turniej i nie trwa dwóch dni tak jak było by to w przypadku 8 drużyn.

To że nie potraficie się dogadać na PW odnośnie terminu to już wasza sprawa. I nie jest to powód dla którego pod wątkiem turnieju można wypisywać takie brednie i wpływać na negatywny odbiór całego eventu... 

bo kiedy ktos muruje to nie da sie strzelic gola a tym samym cala gra traci sens, no ale nie bylo przepisu zeby nie murowac przez co sie nie czepiam, nie mów mi co o tym wiesz, bo sam swego czasu organizowałem konkurs wiec wiem jak to jest. W ogóle co ty pier.dolisz o ustalaniu terminów jak termin ustalal organizator i po prostu trzeba bylo sie zjawić. A konkurs na 8 osob jest lepszy bo nie przychodza i nie zapisuja sie spierdoliny które potem nawet na meczu sie nie potrafią zjawić, przez co wlasnie marnują czas tych ktorzy na turnieju sie zjawili. Taka jest niezaprzeczalna prawda, turniej niewazne ilu osobowy powinien zostac przeprowadzny w dzien lub dwa, ale im wiecej druzyn tym dluzej to trwa bo wlasnie jest pelno zjebów, którym zaden termin nie odpowiada, a trzeba przyznac ze mandarynka probowal dogodzić wszystkim tylko ze sie nie da, nigdy wszystkim nie dogodzisz.

Opublikowano

bo kiedy ktos muruje to nie da sie strzelic gola a tym samym cala gra traci sens, no ale nie bylo przepisu zeby nie murowac przez co sie nie czepiam, nie mów mi co o tym wiesz, bo sam swego czasu organizowałem konkurs wiec wiem jak to jest. W ogóle co ty pier.dolisz o ustalaniu terminów jak termin ustalal organizator i po prostu trzeba bylo sie zjawić. A konkurs na 8 osob jest lepszy bo nie przychodza i nie zapisuja sie spierdoliny które potem nawet na meczu sie nie potrafią zjawić, przez co wlasnie marnują czas tych ktorzy na turnieju sie zjawili. Taka jest niezaprzeczalna prawda, turniej niewazne ilu osobowy powinien zostac przeprowadzny w dzien lub dwa, ale im wiecej druzyn tym dluzej to trwa bo wlasnie jest pelno zjebów, którym zaden termin nie odpowiada, a trzeba przyznac ze mandarynka probowal dogodzić wszystkim tylko ze sie nie da, nigdy wszystkim nie dogodzisz.

O Boże.. no to jeśli ktoś się nie zjawia na umówioną godzinę to chyba jasne jest że gra samemu lub zostaje całkowicie zdyskwalifikowany. Ja nie wiem w czym problem...

Za przeproszeniem nie "p******e" nic o terminach tylko piszę jak sytuacja wygląda w tym turnieju. Organizator pyta się na PW kiedy i o której mamy czas na gre, jeśli jednak nie dochodzimy do konsensusu to podawany jest termin do którego musimy się dostosować pod groźbą choćby wspomnianej wcześniej dyskwalifikacji. Ja nie wiem ty brałeś udział w tym turnieju wgl? 

Zawodnicy - " Pełno zjebów " - ok to w next turnieju wnioskuję że będzie troszkę więcej wymagań... 

- Ksero dowodu.

- Ksero decyzji o byciu/niebyciu zjebem.  

...

Każdy ma szanse i prawo udziału w turniejach, konkursach. 

Opublikowano

Mam z pestka kontakt poza mpc, nie ma problemu z grą.

Tabelka zaktualizowana. Finał dzisiaj o 15.

skoro pestka zostal zbanowany to nie może grac, oto chodzi a nie o problem z skontaktowaniem sie z nim. W tym wypadku wg regulaminu albo walkower albo grasz samemu.

Opublikowano

Nie rozumiem, przecież na meczu pojawi się dwóch członków drużyny. ;-)

Chodzi mi oto, ze skoro pestka czyli drugi zawodnik twojej drużyny został zbanowany, to znaczy ze nie może brać udziału w turnieju organizowanym na forum, tak? Bo został zbanowany. Zbanowanie podczas turnieju oznacza wykluczenie go z tego turnieju. Tak jest na każdym konkursie na mpc. I to nie ma znaczenia na ile został zbanowany.  Została ustalona data turnieju na dzisiaj, pestka jest zbanowany dzisiaj cały dzień a więc nie może brać udziału w konkursie.  Czyż nie tak, albo mi się coś pomylilo?

Opublikowano

Chodzi mi oto, ze skoro pestka czyli drugi zawodnik twojej drużyny został zbanowany, to znaczy ze nie może brać udziału w turnieju organizowanym na forum, tak? Bo został zbanowany. 

A kto tak napisał/powiedział?

Zbanowanie podczas turnieju oznacza wykluczenie go z tego turnieju. Tak jest na każdym konkursie na mpc.

To jest wyjątkowy konkurs/turniej. ;)

mpc.png

Opublikowano

A kto tak napisał/powiedział?

To jest wyjątkowy konkurs/turniej. ;)

ok bo mi sie pojebalo, to dziala tylko wtedy kiedy jest perm a nie ban na tydzien na przyklad, my bad, powodzenia w finale i jebnij mi nagraniem z meczu wujka z rajem na pw jesli mozna bo chce zobaczyc jak takie chujki mogly z nimi wygrac a ja przegralem piona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...