Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po spatchowaniu LC PL, wyskakuje mi błąd.

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problemik mianowicie chodzi o to że po spatchowaniu LC kliknięciu start wyskakuje mi błąd typu : 

669081408113427901379.jpeg

Prosiłbym o jakąś pomoc 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz... prefixy nie obowiązują w dziale głównym.

Mógłbyś poprawić linki, bo nie jestem w stanie wejść w żaden (najlepiej link do grafiki [ /img]).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz... prefixy nie obowiązują w dziale głównym.

Mógłbyś poprawić linki, bo nie jestem w stanie wejść w żaden (najlepiej p><p>Dodałem [img] Ale znów screen się nie wczytuje wgl Ale może tylko u mnie 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lub uruchamiasz przez multi, jeżeli jest to jakiś priv.

Też mam to często, choć w procesach nie mam Nksp.exe, więc już z przyzwyczajenia zawsze otwieram multi :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lub uruchamiasz przez multi, jeżeli jest to jakiś priv.

Też mam to często, choć w procesach nie mam Nksp.exe, więc już z przyzwyczajenia zawsze otwieram multi :P

Zerknij na nazwę tematu. ;p

Miałem z tym problem na win 7, zrób to, co napisał kolega wyżej, lub spróbuj przeinstalować grę.

graphic.png

Opublikowano

Miałem z tym problem na win 7, zrób to, co napisał kolega wyżej, lub spróbuj przeinstalować grę.

Reinstall gry to za dużo zachodu. Metoda z procesem jest 100% skuteczna. Jeszcze można zrobić restart systemu. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

A fakt, sorry, na tytuł nie spojrzałam :D

No fakt, na win7/8 to w sumie norma, jedynie gdzie LC działa w 100% to XP xD Zainstaluj XP i będzie śmigać, hehe :D

A tak serio, to nie ma na to sposobu? Za każdym razem trzeba zamykać menadżerem? :O

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No fakt, na win7/8 to w sumie norma, jedynie gdzie LC działa w 100% to XP xD Zainstaluj XP i będzie śmigać, hehe :D

Czy ja wiem... Na se7enie LC mi zawsze lepiej działało, niż przy XP.

Ten błąd powstaje w jaki sposób? Włączacie grę po uruchomieniu systemu i od razu wyskakuje? Jeśli tak, to jakiś błąd w plikach, ale wątpię, bo wtedy powinno być tak samo u każdego.

Opublikowano

Czy ja wiem... Na se7enie LC mi zawsze lepiej działało, niż przy XP.

Ten błąd powstaje w jaki sposób? Włączacie grę po uruchomieniu systemu i od razu wyskakuje? Jeśli tak, to jakiś błąd w plikach, ale wątpię, bo wtedy powinno być tak samo u każdego.

To nie jest błąd w plikach, nawet komunikat mówi, że gra aktualnie jest uruchomiona, zwykłe załatwienie tego wyłączeniem procesu pomaga.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To nie jest błąd w plikach, nawet komunikat mówi, że gra aktualnie jest uruchomiona, zwykłe załatwienie tego wyłączeniem procesu pomaga.

To wytłumacz w takim razie, czemu tworzy się proces, a gra nie uruchamia.

Opublikowano

Indywidualny problem? Chyba u nikogo innego ten błąd nie występuje, więc wina leży po stronie @Vienio92. Może on ma coś nasrane na komputerze, co blokuje samo uruchomienie się launchera/gry, a system widzi tylko proces. Nie wiem, co on ma na kompie, więc nie będę zgadywać, co może być przyczyną. 

Opublikowano

Na to Ci nie odpowiem, wróżem ani programistą nie jestem. :s

Indywidualny problem? Chyba u nikogo innego ten błąd nie występuje, więc wina leży po stronie @Vienio92. Może on ma coś nasrane na komputerze, co blokuje samo uruchomienie się launchera/gry, a system widzi tylko proces. Nie wiem, co on ma na kompie, więc nie będę zgadywać, co może być przyczyną. 

Akurat ten błąd zdarza się nie tylko jemu, dużo osób go ma, też go kiedyś miałem, ale to, co zrobiłem pomogło. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Akurat ten błąd zdarza się nie tylko jemu, dużo osób go ma, też go kiedyś miałem, ale to, co zrobiłem pomogło. 

Czyli zamknąłeś proces Nksp.exe przez menadżera zadań i więcej błąd się nie pojawił, tak?

Opublikowano

Dlatego pisałem tak, a nie inaczej:

Żebym cokolwiek ocenił pewniej, musi się wypowiedzieć @Vienio92 jak powstaje problem.

A programista robi co? Pliki do gry.

Problem wystąpił raz, czy występuje co jakiś czas? LC było wcześniej na kompie włączone, czy komp jest po świeżym starcie? Jak raz to po prostu client źle wystartował. Według mnie to pierwszym krokiem niedoświadczonej osoby powinien być reset kompa. Wtedy procesy też się zamykają.

Opublikowano

Już rozwiązałem problem Mianowicie grałem na Vorms przez multi  PO wyłączeniu vormsa w procesach został włączony nadal nksp.exe  . Nie przyszło mi do głowy że proces się nie zakończy 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...