Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. talii i bohatera

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam 2 pytania.

1.Skąd wziąc bohatera nekropoli?Jest tylko za dzikie karty.

2.Jakie talie oplaca mi sie najbardziej kupowac mając 3 lvl.

Opublikowano

1. Można za dzikie karty i z pakietów.

2. Talie? Ja bym radził kupić pakiety bo te za 50k golda nie są aż tak dobre, a swoje jak robisz to są bardziej opłacalne. Jak chcesz mieć wszystkie podstawowe talie ( nekro, inferno, itp ) rejestrując się z reflinka kogokolwiek. 

Jak będziesz miał już troche kart z pakietów to napisz w grze do Endviv to pomogę ci coś z nich zrobić.  :)

Opublikowano

Najłatwiejszy sposób to wydać trochę złoty realnych na kase w grze i od razu kupujesz bez problemu karty tak samo, pakietami rób, bo po co się trudzić i grać i grać, jak można mieć w 2 minuty?

Myślę że pomogłem.

Opublikowano

Najłatwiejszy sposób to wydać trochę złoty realnych na kase w grze i od razu kupujesz bez problemu karty tak samo, pakietami rób, bo po co się trudzić i grać i grać, jak można mieć w 2 minuty?

Myślę że pomogłem.

Nie pisał czy chce wydać kase na tą gre i pieczęcie są drogie więc nie polecam.

Opublikowano

No właśnie nie pisał, to mu podałem najprostszy i najszybszy sposób na dobrą talię...

Prosty sposób wydaj 100zł na kilka pieczęci  xD  dobra talia? Zależy co mu wypadnie.

Opublikowano

No właśnie, że nie chce inwestować na razie w tą grę.A robić konto od nowa mi się zbytnio nie chce, ponieważ konto zakładałem ponad rok temu, i wykorzystalem na tym koncie kilka kodów darmowych + jeden kod o wartosci 20 zł bodajże.W sumie posiadam 547 kart i 11 dzikich kart na 4 lvl.Wiec nwm czy opłaca sie od nowa grać.Mam jeszcze pytanie które pakiety kupować chcąc w przyszłosci grać głownie Nekropolią; Pakiet Zguba Gryfa za 20k, Pakiet zestawu Podstawowego 2 za 15k czy może Serce koszmarów za 15k??

Opublikowano

Jak chcesz stakować jednostki, ale potrzeba do nich dużo kart to zguba gryfa. 

Base set II - zestaw podst. 2 - Bardzo dobre karty dla nekro ( bardziej pod okalecznie, liczniki ) - tutaj są bardziej podstawowe karty dla nekro

Serce koszmarów - Na tą chwile najprzydatniejsze kardy dla nekro w niej są ( wampiry, mogilniki ) 

A i jeszcze jak wygrasz z każdą frakcją 1 gre to dostaniesz pakiet podstawowy danej frakcji ( te co są za 50k )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...