Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix co ewolułowac?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w>e>q 

kiedyś 1 maxowało się r ale to już się nie opłaca 

Opublikowano

kolejny taki temat... zalezy na jaką linie idziesz i jak. Na jungli mozesz pierwsze ewoluować E do lepszych ganków, no chyba ze siedzisz w jungli to ewoluuj Q/W. Na topie możesz ewoluować Q/W w zależności na kogo grasz. Jeśli grasz na takiego Teemo to maksuj W, bo będziesz miał lepszy harras z daleka Jeśli na takiego Darka to możesz ewoluować Q. Ale też mozesz ewoluować W, gdy chcesz go wymęczyć. Na midzie najlepiej ewoluować W, ponieważ najczesciej zdarzają się AP, ale jeśli jest taki Talon, Yasuo co nie bije z daleka to możesz Q, żeby ich szybciej zabić, ale to od ciebie zalezy. Czy chcesz bardziej męczyć przeciwnika,(W)  czy lepiej do niego podejść i zadać mu duży dmg.

edit. Ale pamietaj, że jak chcesz ten skill ewoluować to go maksuj. (Chodzi mi o np. Q/W bo E jako ostatnie ZAWSZE maksuj)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ja zawsze E pierwsze dawałem, zwiększony zasięg skoku daje bardzo dużo i te odświeżenie cd cudne ;) Potem w albo q, już wybór zależy od sytuacji wg mnie.

Opublikowano

W>E>Q albo

W > E > R

r dla mnie dostało nerfa :ninja:

nie tylko dla ciebie, dla kazdego gracza R dostalo nerfa.

@top

nie graj kha zixem, sa lepsze picki.

Opublikowano

kolejny taki temat... zalezy na jaką linie idziesz i jak. Na jungli mozesz pierwsze ewoluować E do lepszych ganków, no chyba ze siedzisz w jungli to ewoluuj Q/W. Na topie możesz ewoluować Q/W w zależności na kogo grasz. Jeśli grasz na takiego Teemo to maksuj W, bo będziesz miał lepszy harras z daleka Jeśli na takiego Darka to możesz ewoluować Q. Ale też mozesz ewoluować W, gdy chcesz go wymęczyć. Na midzie najlepiej ewoluować W, ponieważ najczesciej zdarzają się AP, ale jeśli jest taki Talon, Yasuo co nie bije z daleka to możesz Q, żeby ich szybciej zabić, ale to od ciebie zalezy. Czy chcesz bardziej męczyć przeciwnika,(W)  czy lepiej do niego podejść i zadać mu duży dmg.

edit. Ale pamietaj, że jak chcesz ten skill ewoluować to go maksuj. (Chodzi mi o np. Q/W bo E jako ostatnie ZAWSZE maksuj)

E mam ostatnie maxowac? myslalem ze pierwsze

Kha na topie/midzie? ok roku tym sie nam midzie nie gra a co dopiero na tobie...

Co ty mi tutaj piszesz...

Chyba wiadome ze chodzi o khazixa w jungli.

Opublikowano

nie tylko dla ciebie, dla kazdego gracza R dostalo nerfa.

@top

Czego mam nie grac khazixem? bo jest slaby? nawet na lcs tym graja...

@Vaiktar wlasnie dlaczego niektorzy w biora pierwsze? procz lepszego slowa to cos jeszcze ma?

Opublikowano

Jak grasz na jungli pierwsze w > e > q/r.

W teraz robi największy dmg, składasz na niego tylko 2 itemy pod dmg, reszta tank i carrujesz.

Jak solo top to lecisz w > q > e.

@top

Tyle że kha szybko wylondujesz na lane, a w dodatku ludzie nie wiedzą co brać aby go skontrować.

[*]

Opublikowano

E mam ostatnie maxowac? myslalem ze pierwsze

Kha na topie/midzie? ok roku tym sie nam midzie nie gra a co dopiero na tobie...

Co ty mi tutaj piszesz...

Chyba wiadome ze chodzi o khazixa w jungli.

No topie i midzie jest grywalny ale rzadko, sam lubie nim zagrać na topie lub midzie, bo przyjemnie a na jungli też się fajnie gra ale wole zajmować lane.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

haha pozdro prosy ja ewoluuje q e w i kha normalnie napierdala jak pojebany pozdrooooo

92jZfVf.jpg

sztachasz q na 6 idziesz na genka i koles z q obrywa 30% hp pozdrooooo

Opublikowano

Jankos na lcs gral kha i pierwsze uwolułował W.

Ktos mi wytlumaczy dlaczego?

Bije mało jak na tak dlugi cooldown a slow tez tak duzo wiecej nie daje.

Aktualnie ja ewolułuje Q-E-W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...