Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pokemon][Dedyk] SPoke Beta

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPoke server Zaprasza !

Serwer po wielu długich dniach testów, stał się grywalny.
Udało nam się naprawić większość błędów, przede wszystkim tych dużych utrudniających rozgrywkę i przeszkadzających w zabawie.
Oczywiście błędy są i będą, bo ciężko wyeliminować to w 100%, ale myślę że z czasem się ich pozbędziemy.

Strona serwera: http://spoke.zapto.org/

Klient: Na Stronie :)

Konta zakładamy: Na Stronie :)

Facebook: https://facebook.com/SPokeOTS/

Informacje o serwerze:

Start: 24.08.2014

[*] Pokemony z 1,2,3 oraz 4 Generacji.
[*] Fly, ride, surf system 100% + 100% DARMOWY
[*] m1-m12 system 100%
[*] TV System 100%
[*] !love system 100%
[*] Ditto System 100%
[*] PvP system 100%
[*] Loot system 100% + auto loot ready
[*] Shiny System 100%
[*] Police Rocket System 100%
[*] Order System 100%
[*] Event System 100%
[*] Boost Stone 100%
[*] Shiny Stone 100%
[*] System imion Pokemonów 100%
[*] Nurse Joy 100%
[*] !h (Teleport System) 100%
[*] Grafika PxG  
[*] Nowe umiejętności Pokemonów
[*] Oraz dużo, dużo więcej ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[*] Nowa Mapa Kanto + Johto 100% + ogromna ilość wysp i questów, a do tego nowy kontynent 70% + co weekendowy update mapy!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~Blisko 700 pokemonów na serwerze ! 
Złapiesz je wszystkie ?! 

Screen`Shot:

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuję ale nie mogę pobrać bo nie mam tam premium ... jakieś 20 razy klikałem próbowałem lecz nadal nie mogę tak trudno zainstalować na np mediafire co tylko się klika i się pobiera? :/

Opublikowano

Wiem, bardzo was przepraszam. Server działa i jest ok. Tylko mamy nowy silnik któy wymaga innego klienta. Niestety nie ma kolegi który robił wcześniejszy silnik i znów będzie trzeba z ip changerem wchodzić ;c zaraz dodam link oraz nową prezentację servera.

Opublikowano

po ss'ach widać ciekawy serwer miło by było pograć na nim ^.- jak dasz prawidłowy client to z miłą chęcią bym wszedł bo nie mam gdzie pograć eh.. 

Opublikowano

"Do godziny dodam ssy" jakoś ich nie widać, masz czas do wieczora, aby dodać screeny i poprawić całkiem prezentację (edytując temat, nie zakładając nowego), bo tak nie powinna wyglądać prezentacja.

Opublikowano

Przepraszam za opóźnienie ! musiałem zająć się kilkoma problemami na serwerze przez co miałem "mały poślizg", Serwer w tym momencie się uruchamia i pierwsze co zrobię to prezentację na MPCforum. 

A graczy serdecznie zapraszam lada moment ON :)

Opublikowano

Jeżeli zmienimy znów silnik a raczej załatamy stary będą lv poków, najazdy (automatyczne), loteria z shiny stone oraz loteriaz z boost stone (kamień ten podnosci boost pokemona o +1) , dużoooo nowych questów i boxów :P legendarne poki itd itd :D po prostu więcej bajerów jest, nie jest to już tradycyjny serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...