Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pliki Tirexa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis chcialem mam troche powiedziec o plikach tirexa

Wiele osob nie rozumie chyba ze to sa pliki autorskie.

Wyjasnie slowa Autorskie,autor

Autorskie oznacza to ze on je napisal lub zrobil

Teraz wkleje tu wypowiedz otkaplay ktory wie co to oznacza

###########################################################################

•   Udostepnienie gildi kogos  :)

Jesli udostepniles kogos gildie od kogo kupiles , wiedz ze jestes skurwy**nem ktory powinen zdechnac  :)

Nie szanujesz czyjes pracy , dlatego bedziesz dostawal za 10 lat , 1200 zl na reke i jadl suchy chleb  :)

Zastanow sie czy Ty jakbys napisal gildie NIEWAZNE JAKIE , czy chcialbys aby zalozmy $$ Ci spadl bo jakiemus

pseudogimbowi , odbilo ze nie dopisales mu czegos tam wiec je udostepni  :) Takze jesli udostepnisz kogos gildie

wiedz ze powinenes zdechnac jeszcze zanim sie urodziles ;>

############################################################################

• Gdy kupujesz gildie

Nikogo z nas , programistow nie interesuje ze umarla ci mama a twojemu dziadkowi pies zjadl buty , chcemy konkretna cene , i tego sie trzymajmy , nie probuj negocjowac , nie masz pieniedzy? nie kupuj nikt ci nie kaze  ;)

Za to ze Ty nam zaplacisz te 20 zl , ja mam osobiscie o 8 piw za malo , czaisz? 8 piw  :) ,

(TO JEST MOJ POGLAD W JAKI JA SPOSOB WIDZE KOGOS KTO CHCE NIZSZA CENE)

###########################################################################

Nie udostepniaj plikow tirexa bez jego zgody bo wtedy lamiesz prawa autorskie.

Zlamiesz je? Tirex moze cie pozwac

Opublikowano

Po co napisałeś ten temat. Ty też nie wiadomo skąd masz 3 foldery pluginów autorskich ;d Np. Ostatnio udostępniłeś drop MarcinaPsP na 1.6.4, żeby ktoś Ci przepisał na 1.7.2 ;d Też złamałeś prawa autorskie ;d 

Jeśli się mylę to przepraszam ;)

@topic Ale ogólnie masz racje ;)

Opublikowano

co do @topic 100% racji ale są GIMBy które poprostu nie szanują czyjejś pracy ;c

Posiadam pliki TireXa ale ich nie używam i nigdy ich nie udostępnie (nie usuwam dlatego że jak coś to coś :D)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

moim zdaniem trafilem na wiele debilow ktorzy chcieli sprzedac *ich autorski plugin* np fulsiek multisramcio itd.... tylko debli moze kupowac darmowy plugin na gildie -.- a znajac zycie nie ogarniam tez tego wielkiego youtubera i jego popierdolonego serwera skyen.pl i on niby ma autorskie gildie?? Gdzie nie jakiemu skyenowi albo administracji serwera nie chcialo sie edytowac wiadomosci. NO BRAVO NIKT SIE NIE SKAPNIE -.-

osobiscie nie chcialbym byc tirexem. I patrzec na te idiotyczne posty gdzie te dzieci pisza cos bo nie potrafia nawet pobrac pluginu albo podlaczyc pod mysql no brawo dzieci z podstawowki...

Opublikowano

HardMe też używa jego gildii i chyba nawet więcej.. a nie mają licencji

Poprostu debilizm... 

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Ja jakbym uzywal zmienil bym all, back dora usunal, wiadomosci pozmienial, ale zachowal informacje o autorze

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

Toolsy nie lagują powodują tylko leciutkie zurzycie ramu. Najbardziej lagowały tagi, które nie były w czasie rzeczywistym.

moim zdaniem trafilem na wiele debilow ktorzy chcieli sprzedac *ich autorski plugin* np fulsiek multisramcio itd.... tylko debli moze kupowac darmowy plugin na gildie -.- a znajac zycie nie ogarniam tez tego wielkiego youtubera i jego popierdolonego serwera skyen.pl i on niby ma autorskie gildie?? Gdzie nie jakiemu skyenowi albo administracji serwera nie chcialo sie edytowac wiadomosci. NO BRAVO NIKT SIE NIE SKAPNIE -.-

osobiscie nie chcialbym byc tirexem. I patrzec na te idiotyczne posty gdzie te dzieci pisza cos bo nie potrafia nawet pobrac pluginu albo podlaczyc pod mysql no brawo dzieci z podstawowki...

Mam na to serdecznei wywalone w tym momencie. Aktualnie są pisane lepsze gildie, która pojawią sie najprawdopodobniej pod koniec wakacji pod 1.7.x/1.8 

Tekst zerżnięty z tematu otqa, brawo mówisz żeby nie kopiować ale sam to robisz. (Tak wiem to tylko tekst ale liczy się fakt.)

Napisał, że przekopiuje wiadomość z tematu Otka, zeby więcej osób zobacyzło ten tekst... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...