Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojeane miniony

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dość często taką sytuację, która wygląda tak :

Gankuje topa, wszystko fajnie , ALE MNIE K***A MINIONY GONIĄ. Te miniony są tak popierdolone że potrafią przyjść z top na mida a czasami dalej , chyba że wyjdę w krzaczory.

Czy wy też mieliście taką sytuację ? Proszę o wyrażenie waszej opinii na ten teamt

*.*
Lajk mile widziany.

Uczeń
Opublikowano

Też mnie czasem tak gonią, jakoś od patcha 4.13, rzadko to się zdarza, ale owszem, raz z bota mi przyleciały pod dragona :D

Opublikowano

Przykładowo grałem rango i miniony z topa przyszły na moje wolfy. Grałem w niebieskiej drużynie

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Od tego sa miniony. Jesli nie masz swoich w danym momencie to atakuja Ciebie i pomagaja tym przeciwnikowi, a isc za Tb beda dopoki nie schowasz sie w krzaki ( jesli nie ma w nich warty oczywiscie ) lub ich odstawisz. :-)

Opublikowano

Kolega ma racje, miniony z topa wchodzą czasami nawet pod nashora jak nie pod wejście od rzeki na wraithy junglera.

Imo jest to chore

Opublikowano

Co to za problem je zabić? Rozumiem, to wkurwia jak masz 20 hp i wtedy padasz od nich, ale jak masz full to zabijasz i po problemie... najbardziej wkurwia jak chcesz zgankować linię a one cie tak zablokują i obiją że padasz..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

mnie sie to nie zdarzylo, ale widzialem filmik jak jakiegos prosa minion gonil az do turreta przy inhibitorze od pierwszego turreta. rzeczywiscie pojebane 

Opublikowano

mi sie tak kilka razy zdarzylo, ze z topa na blue ze mna sie przeszedł i go zabilem, ale nie wygladalo na to ze by sie cofnal wiec pewnie moglem isc nawet na bota z nim

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

POJEBANE MINIONY SKURWYSYNY JEDNE X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haahhaha zniszczyłeś system xD

Ale co do tematu miałem raz tak grałem sobie kultularnie Vayne na bocie potem robimy smoka A TU K***A CO MINIONSY zapierdalajo jak pojebano.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Minion luj, goni w c**j... XDD

A tak serio to: Racja, racja... Jeśli miniony Cię gonią na low levelu to polecam wykorzystać Je do zrobienia jjungli. Atakujesz wilka i jeśli bliższym targetem jest minion to on go zaatakuje, a potem się biją :). Pomaga to zwłaszcza przy robieniu buffów na małym levelu.

Opublikowano

To jest właśnie super xD

Raz jak grałem mecz dla beki chodziłem z minionami po całej mapie bo te mini-gimby lecą za tobą jak szalone :D

Opublikowano

Minion luj, goni w c**j... XDD

A tak serio to: Racja, racja... Jeśli miniony Cię gonią na low levelu to polecam wykorzystać Je do zrobienia jjungli. Atakujesz wilka i jeśli bliższym targetem jest minion to on go zaatakuje, a potem się biją :). Pomaga to zwłaszcza przy robieniu buffów na małym levelu.

Tak tak nieważne że przeciwnik ma na nich wizje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...