Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canterra v1.2.4.1 [24/7][Poziomy][Polecany]

Rexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to totalne dno niewiadomo po co jest administracja bo jeżeli chce pomocy to wysylają mnie na forum.

-są lagi

-banują za byle co

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MiNiM

Jeżeli chcesz ulepszyć serwer, złóż skargę, ale pierwszo przeczytaj regulamin.

Lagów nie ma, może spawn jest zbyt bardzo rozbudowany, co u Ciebie wynika "lagiem", chociaż to freeze.

Opublikowano

@Rexu Jeżeli chciałem działke nikt mi nie pomógł i popedzali na forum to od czego jest moderatr? +dostałem bana za to ze za szybko zdobylem dobre eq facepalm -.-

Opublikowano

no niestety niektórzy są idiotami... i gdy widzą że ktoś zdobył coś "Dobrego" a gra dopiero około 2/3 godzin 

to już "cziter" "Noob" "Hakier" "Bonzooo"... byłem na tym serverze... nie interesujący... w sumie... jeden z gorszych

na jakim byłem... też prosiłem o działkę... administracja miała na to wyjebane...

zdobycie dobrych przedmiotów nie jest trudne... wystarczy godzina może dwie aby zdobyć już całkiem dobre eq

a po 3 może 4 godzinach na singlu spokojnie jest się gotowym na walkę z WoF jeśli tylko umie się grać...

w ciągu 10 może 12 godzin ma się już większość przedmiotów hardmodowych... przynajmniej takie jest moje tępo...

20 godzin to MAX jaki daję na pokonanie każdego bossa... 20 godzin ciągłej gry...

ale tak jak mówiłem... nie każdy "Umie" grać... sam mam nabite 200 godzin na steam i kolejne setki na piracie z modami i bez modów...

więc raczej lepiej wiem JAK grać... i mogę powiedzieć że zdobycie dobrych przedmiotów w jeden dzień na serverze JEST możliwe...

Opublikowano

Regulamin mówi jasno: Zanim o coś się zapytasz, zajrzyj na forum. Jak widać nie stosowaliście się do tej zasady i tak już macie. Działki gracz nadaje sobie sam, poradnik jest oczywiście na forum, lecz żaden z was nie raczył na niego zajrzeć. Dla leniwych http://canterra.net.pl/misc.php?page=help

@PanTobi Prawdopodobnie gracze robią sobie żarty (które i tak nie są dla nikogo śmieszne). Co do szybkiego zdobywania itemów: Zdobywałeś sam? Jeżeli tak, to nie powinno być powodu, żeby grało się inaczej od singla. I taki off: Na ukończenie całej gry zależnie od szczęścia - 30h max, do wofa starczy jedna godzina. Ofc. to moje doświadczenia.

Dodam, iż możliwe że strona może być ostro zdeformowana, ale upgradujemy system i przerabiamy forum.

Opublikowano

@PanTobi Jak już wyżej pisałem. Strona mogła być zdeformowana, jesteśmy już na nowej wersji forum i OS. Zapraszam teraz www.Canterra.net.pl . Z tego wynika, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Serwer słabiutki ;) Sorry takie są realia Admini są zerami czekającymi jedynie na hajs. Bany za nic, Wszędzie cheaterzy co tu dużo gadać ;)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

no niestety niektórzy są idiotami... i gdy widzą że ktoś zdobył coś "Dobrego" a gra dopiero około 2/3 godzin 

to już "cziter" "Noob" "Hakier" "Bonzooo"... byłem na tym serverze... nie interesujący... w sumie... jeden z gorszych

na jakim byłem... też prosiłem o działkę... administracja miała na to wyjebane...

zdobycie dobrych przedmiotów nie jest trudne... wystarczy godzina może dwie aby zdobyć już całkiem dobre eq

a po 3 może 4 godzinach na singlu spokojnie jest się gotowym na walkę z WoF jeśli tylko umie się grać...

w ciągu 10 może 12 godzin ma się już większość przedmiotów hardmodowych... przynajmniej takie jest moje tępo...

20 godzin to MAX jaki daję na pokonanie każdego bossa... 20 godzin ciągłej gry...

ale tak jak mówiłem... nie każdy "Umie" grać... sam mam nabite 200 godzin na steam i kolejne setki na piracie z modami i bez modów...

więc raczej lepiej wiem JAK grać... i mogę powiedzieć że zdobycie dobrych przedmiotów w jeden dzień na serverze JEST możliwe...

Dokładnie tak, grałem z kolegą około 10h, mieliśmy dobre itemy i od razu "Cheater" "Ban" "Nie da się tak" + gracze -12 lat. 

Serwera nie polecam.

Opublikowano

Jako H@, staramy się dobrać dobrą kadrę na serwer, a na graczy mówiących o dobrym EQ nic nie poradzę, mogę wstawić co jedyne regułkę, ażeby nie można było ubliżać nawet i w sposób mówienia o cheatach.

Niestety, niektórzy z was, nie mają pojęcia na czym polega serwer.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hej, na tym servie wgl sie nie da grac, loguje sie juz kolejny raz. kolejny dzien, dostalem eq, ale z jak pisze to nikt mi nie odpsuje jakby mnie nie bylo. na porcie 8888 nie da sie nigdzie kopac, i co to za głupota że nie można używać haków?? tak sie nie da grać, jak mam się łapać scian bez haka??? masakra jakaś

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hahhahahahh maluszek ty mój mistrzu xD !

chodzi o Haki a nie Haki :D ale w sumie to kiepsko :C

jak nie można używać Haków... a może jednak chodzi o Haki a nie Haki.... hmm...

w każdym razie u mnie można używać i Haków i Haków ;3 i server jakoś się trzyma...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od dzisiaj. Z początku byłem sceptycznie nastawiony, ale... Serwer jest całkiem przyzwoity. Uwagę zwraca zorganizowana administracja. Mimo niewielu slotów, panuje atmosfera wielkiego rozwoju, powstaje kozacki spawn... Na pewno warto zwrócić uwagę na Canterrę.

tuRjRmt.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie wejdę ;) /HOMIE

Lecz Wiadomo jak to się dla was skończy :c

Zacznijcie odrazu zabierać itemy graczom :3

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Może ktoś napisać jak dostać działkę itp ???

Opiszę trochę rozgrywkę aby zachęcić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Lylu2

Lylu, przepraszam za tą późną odpowiedź, ale nie wchodzę czesto na te forum.

Prawdopodobnie już ktoś Tobie pomógł, ale jeśli nadal potrzebujesz pomocy, zajrzyj na http://canterra.net.pl/page-help. Na tej stronie znajdziesz wszystko co jest wymagane zanim zacznie się zadawać pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...