Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia na temat gry, Co robić dalej

- BANED -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Miałem dość spore nadzieje do tej gry, a wyszło jak zawsze. Chodzi mi dokładnie o to że w tej grze nie ma co robić. Wystarczającą ilość jedzenia (pierwsze lepsze miasto), picia (znalezienie / zrobienie canteen i pójście do rzeki) i medykamentów (do zrobienia ze szmat i do znalezienia w aptekach) można zgromadzić w niecałą godzinę gry. Zombiaki nie sprawiają prawie żadnych problemów, a gdy rozda się expa w odpowiednie umiejętności i ma się odrobine refleksu to spokojnie można wybić całe miasto przy użyciu... ręki.

Mam już własny dom, skrzynie (która się zbugowała), ogniska (które zniknęły), ogródek, broń palną, masę amunicji z której i tak nie korzystam bo latam z kataną którą można zdobyć przy odrobinie szczęścia zaraz na początku gry. I teraz gra straciła sens. Co mam robić dalej?

Oczywiście mógłbym spróbować gry na serwerach, ale zazwyczaj na muti panuje istny chaos - tzn. uzbrojone osoby dedają golasów na spawnach przez co nie mają szansy się rozwinąć. Może miałoby to sens gdyby serwer byłby resetowany co np. kilka godzin.

Opublikowano

Możesz zawsze pograć na hamachi :D Zrobić, z kumplami 2v2 gracie no i od nowa gracie. Zbieracie itemy budujecie bazy, pułapki itp. Wojna od godziny dajmy na to od 12 do 14 trwa wojna strzelanina :) Później jest już pokój zbieracie od nowa i tyle xD

Opublikowano

Jest to bardzo wczesna faza gry dlatego nie można oczekiwać po niej wiele. Pewnie słyszałeś o grze takiej jak minecraft, tam gra singleplayer dawno wyszła z użycia ponieważ na serwerach zwyczajnie gra się lepiej, myślę że tak będzie też w przypadku tej gry.

Opublikowano

Gra jest gówniana pod każdym względem. Cziterzy, brak browsera, brak optymalizacji, system sync, mechanika. Nie polecam.

Opublikowano

Gra jest gówniana pod każdym względem. Cziterzy, brak browsera, brak optymalizacji, system sync, mechanika. Nie polecam.

Tu się z tobą nie zgodzę, ta gra nie bez powodu przyciąga tak dużą liczbę graczy a cheaterów nie ma tak dużo na polskich, popularnych serwerach.

Opublikowano

Cziterzy? Raz na 15-20 serwerów, brak optymalizacji? Wooden PC? Mechanika? Co w niej złego?

Nie podoba się nie graj. 

Opublikowano

Warto wspomnieć że grę robi jedna osoba która niedawno skończyła 17 lat.

Sam aktualnie jestem w stanie letargu i czekam na 3.0 - zbudowałem kamienny fort naokoło farmy, znalazłem każdy wóz i każdy przedmiot w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...