Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało czasu na gre.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam klasy bo robie postac, korci mnie cleric ale potrzebuje 4 sety i czy to nie wymaga duzo czasu ? Moze sie myle, mam góra 2-4 h dziennie więc czy ktoras klasa wymaga wiecej czasu a inna mniej? Pomozcie

Opublikowano

Trochę źle rozumiesz te "4 sety" na klerze ;P Możesz się skupić na leczeniu i mieć tylko pod heal na pve i na pvp, a pod dpsa to sie samo zrobi, jak zdobedziesz set hyperiona/ceraniumy. W zasadzie każda klasa tak robi, że wychodzi od dwóch podstawowych setów, czyli bm na pvp i kahruny/tiama na pve a potem wymienia na lepsze.

Opublikowano

Imo kler wymaga tyle samo czasu co każda inna postać... Przy czym łatwiej Ci znaleźć pt na insty. 2-4h to w każdej grze będzie mało, jeśli chce się coś osiągnąć. To też zależy na czym chcesz się skupić.. ;> Na pvp to siege czy robienie garnizonów zajmuje masę czasu, z kolei w pve są insty które się robi z godzinę.

Opublikowano

Czyli najlepsza klasa to uninstall i zapomnienie. A naprawde szkoda bo aion super giera... no ale poczekam na inne opinie. Czy 2-4h to mało na gre mmorpg? Czy da się coś osiągnąć przez tyle grania.

Opublikowano

Polecam inżyniera ze względu na fakt iż jest postacią bardzo silną, wiadomo chodzi mi o strzelby bo armata nie jest zbyt szybkostrzelna.
Skille też bardzo dobre, samemu możesz szczerze mówiąc pokonać większość questów. 
Gram osobiście inżynierem choć miałem templara oraz gladiatora którzy sobie w pojedynkę nie radzili.
Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam

Opublikowano

Juz wybralem. Bo to jest moja 4 postac. A pytam o to malo czasu bo wakacje sie konczą. Zostane na starych postaciach na ktorych tylko bd trzaskal elyosów. Temat do zamknięcia dobranoc pozdrawiam i milego jajka!! xD

Opublikowano

Nie pozwalam "trzaskać elyosów"! :> Już więcej nie będę pomagać czarnuchom  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  Najpierw się spytam o rasę  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...