Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebuje pomocy, nie działą mi bol w grze.
mam zaznaczone inject bol  latest
mam zaznaczony skrypt np do katariny
odpalam lola, wyskakuje okienko w prawym dolnym rogu ze zaladowalo bola ale podczas gry mi on nie działa, moze jakas pomoc?:) mam system windows 8. uruchamiam program ze zgodnoscia XP.

Ne mam pojecia co robic.

Opublikowano

a jakas szybka akcja zeby ogarnac bola vip?? : D moze ktos sie zmieni na konto w cs go i zwykla 1.6 orginalna :D hmm chyba ze mozna jakos smsa wyslac na tego vpa?? czy tylko te smieszne karty jak to wyglada?

Opublikowano

a jakas szybka akcja zeby ogarnac bola vip?? : D moze ktos sie zmieni na konto w cs go i zwykla 1.6 orginalna :D hmm chyba ze mozna jakos smsa wyslac na tego vpa?? czy tylko te smieszne karty jak to wyglada?

Człowieku.. jakie śmieszne karty.. Płacisz przelewem normalnie, inaczej sie nie da.

Uczeń
Opublikowano

Z tego co się orientuje to można kupić przez kartę kredytową, przelewem, paysafecard i przez bitcoin.

Opublikowano

Kiedys byla opcja z sms ale wylaczyli to bo cos sie pierdolilo, tak czy innaczej jak nie ufasz przelewom albo masz 11lat to idziesz do kiosku i kupujesz sobie taką "smieszną karte" PSC i tyle ot cala filozofia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...