Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

GallAnonim1429

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dosyć ogarnięty, stabilny, dobry serwer z dużą ilością graczy oraz pomocną i zajmującą się administracją. Grałem na serwerze przez jakiś okres czasu i mogę wszystkim polecić. 

xD 

Opublikowano

virtual_1414322228__background.png

Halloween 2014

Tegoroczna zabawa halloweenowa zaskoczy nawet najbardziej wymagającego gracza.

Jack Pumpkin powróci do nas z jeszcze większą mocą. Jego zejście na ziemie spowoduje nagłą

zmianę klimatu w miastach wszystkich królestw. Jack ma zwyczaj przebywać wśród jego bratnich dusz - dyń.

Legenda Halloween przygotowała dla was pełną niespodzianek zabawę świąteczną.

virtual_1414322714__3.png

Każdy z zainteresowanych dostanie od niego zadanie przyniesienia określonej ilości halloweenowych dyń.

Zdobycie zaklętych dyń nie jest proste. Sprytny Jack poukrywał je w starych drewnianych beczkach, ale niektóre z nich zostawił puste.

Przez cały dzień dzięki pomocy od władz serwera będzie zrzucał je w różnych miejscach świata.

virtual_1414322475__das.png

Za przyniesienie wymaganej ilości dyń Pumpkin wynagrodzi gracza potężnym halloweenowym uzbrojeniem.

Nagroda z pewnością ucieszy nawet najlepszego wojownika. Bonusy przedmiotów pozostają niespodzianką.

virtual_1414322895__5.png

virtual_1414323236__6.png

virtual_1414323210__beztytulu.png

Gracz ma możliwość wygrania tylko jednego przedmiotu na swojej postaci.

Patch pojawi się jutro w godzinach wieczornych.

Ze względu na wprowadzenie części aktualizacji jesiennych poprawka klienta jest konieczna.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2.

Srij9JT.png

Opublikowano

Virtual stary dobry serwer, myślałem czy nie powrócić teraz, bo ładnie można zarobić na eventach. Ale zdałem sobie sprawę, że takie serwery mnie nie jarają ale serwer jak najbardziej godny polecenia. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...