Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój złom już ledwo działa na nowszych grach (wcale) wiec postanowilem go troche ulepszyć powiedzcie mi co mam zmienić w pierwszej kolejności żeby poszła mi fifa 15/pes 15 na średnich/minimalnych

Procesor:2x2ghz intel pentium

Karta graficzna:geforce9400gt

Ram:2gb

Windows 7 ultimate

Wymagania fify 15 ^^

• system operacyjny Windows Vista, 7, 8 lub 8.1 (tylko 64-bitowe);
  • procesor Intel Q6600 Core 2 Quad taktowany częstotliwością 2,4 GHz;
  • 4 GB pamięci RAM;
  • 15 GB wolnej przestrzeni na dysku twardym;
  • karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 650 lub ATI Radeon HD 5770 (DirectX 11).
Opublikowano

up. chyba mnie nie zrozumiałeś napisałem że fifa ma chodzić na średnich ew. minimalnych budżet jak najtańszy ram jest napisany... i co w pierwszej kolejności zmienić

Opublikowano

Zasilacz jaki masz ?

I podaj budzet, moge ci dać zestaw za 1500 albo za 15000 więc powiedz.

Pierwsze co to pewnie zasilacz. Potem na raz płyta ram i procek potem grafa i na końcu buda.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

OMG. najlepiej nie wypowiadaj się w tym temacie budżet jest najniższy jaki możliwy aby zmodernizować komputer i chodziła na nim fifa 15 budżet nie pasuje NIE PISZ

Opublikowano

eh. Czy ty nie rozumiesz że musisz podać budżet? Bo w ten sposób podamy ci np. komputer za 1800zł, a ty powiesz - "nie, chce taniej, ale budżet ma być jak najniższy", podamy ci za 1700zł a ty "nie..." podamy za 1600zł a ty "nie bla bla bla" i tak 8 razy.

Sam mi powiedz: Czy chce ci się składać komputer 8 razy, dobierać MOBO, CPU itd. (ująłbym lekko się namęczyć) ? Poza tym nie każdy ma tyle czasu aby "się z tobą bawić"

Wiesz co znaczy OMG? "Oh my god!" (ang->pl = "O mój Boże", zaraz się kościelni moderatorzy zlecą ^.^) tak cię zdziwił/zaszokował mój post? :D

Poza tym nie warto oszczędzać na kompie. Dla przykładu: Teraz kupisz komputer za 2k i będziesz grał na ultra w Fifa 14, Fifa 15, Fifa 16, Fifa Pieldyriard. A teraz druga strona: Kupisz komputer za 1400zł i pograsz na Ultra/Hight w Fifa 14, Hight Fifa 15, Normal Fifa 16, Low Fifa 17.......  i za te 3 lata znowu wydasz 1400zł na nowy komp. Warto? Nie warto.

Podaj monitor (cale, rozdzielczość, porty monitora i kontrast, ten niższy, bodajże stały)

Opublikowano

... dobra uznajmy budzet 800zl nie mam pojecia ile to wszystko kosztuje i nie mam czasu sie w to bawic a co do tego żeby kupić kompa za 3tys. po prostu mnie stać przy tym co się zarabia w polsce 3tys. to jest duża kasa jakbyś nie zauwazyl a jako ze ostatnio kompa kupowałem bodajże w 2008r. (dałem 1.5/2tys.) i słuzy mi juz 6 lat okolo mi tam wystarczy żeby gry chodzily na minimalnych

Opublikowano

Jeśli chcesz jakiejkolwiek porady od innych, sugeruję podać model, markę i moc zasilacza :)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Musisz zdjąć panel boczny z obudowy i spisać, a najlepiej zrobić zdjęcie.

| i5 4670K 4.5 GHz | MSI Z87-G45 | MSI GTX 770 2 GB GAMING | Kingston HyperX 2x4 GB 1600 MHz | SSD Plextor M5S 128 GB | Seagate Barracuda 1 TB | Corsair RM650  | Phanteks Enthoo Pro |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...