Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie handlu na steam

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam proste pytanie i liczę na prostą odpowiedź. Czy opłaca sie pisać do supportu steam o odblokowanie możliwości handlu gdy nie zakupiłem żadnej gry bezpośrednio na steam ? Wszystkie gry pochodzą z allegro czy innych stron tego typu. Nie piszcie odpowiedzi typu "Napisz to się przekonasz" ponieważ w tym czasie gdy będę czekał na odpowiedź mogę się ruszyć sprzed kompa i kupić coś bezpośrednio na steam. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Chodzi mi o sprzedawanie tych całych skrzynek itd. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

To musisz zakupić niestety coś z rynku, lub żeton/klucz cokolwiek. Pisanie do supportu nic nie da;) ( Doładować musisz za 30 zł - 5 euro ) mniejszej kwoty nie przyjmuje.

Opublikowano

Pisałem kiedyś. Jak podłączysz kartę kredytową, to nie musisz nic kupować

Opublikowano

Jak kupujesz 5euro przez Paypala to wychodzi jakieś 21,16zł ( Kupywałem 5euro 2dni temu) . Co do ticketa , to nic Ci to nie da , bo to dla nich tylko zysk .Po zakupie możesz sobie jakiś kluczyk kupić do skrzynki czy coś innego w innej grze  i od tego momentu 30dni i masz rynek odblokowany . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Ja kupiłem operacje breakout (nie aktywowało handlu) i potem kupiłem pierwszą lepszą gre za 0,34euro i 2 września handel mi się odblokuje

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A nie da się tego jakoś przyśpieszyć ? Ja kupiłem cs go na czystym świeżo założonym steam i po 2 dni od zakupu samej gry kupiłem klucz do skrzynki i dalej pisze mi że moje konto musi być chronione czymś tam przez 15 dni bym mógł kupować na rynku skiny itd. Nie widzi mi się czekać tyle czasu bo wakacje się kończą :D Ma ktoś sposób na przyśpieszenie ? :(

Opublikowano

Nie ma innego sposobu. Jest to Steam Guard zapobiegający hackerom. Przykładowo ukradną Ci konto, to żeby nie mógł Ci nic ukraść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...