Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwnie mało FPS

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mianowicie od kilkunastu dni na laptopie mam od 40 do 70 fps a wcześniej to było ok. 150 fps.

Nie wiem czym to jest spowodowane, podaje tutaj parametry laptopa:

System Windows 8.1 64 bit

Intel Core I5 3230m  2.60 ghz

Nvidia GeForce 710m 2gb

Ram 8 gb DDR3 1600 mhz

Opublikowano

to jest problem występujący u użytkowników laptopa... Zapewne masz mocno przegrzany laptop , czyli grasz na nim codziennie po parę godzin , nie korzystaj z komputera przez około 2-3 dni , i powinno pomóc ! dodatkowo pobierz jakiś program który pomaga przegrzanym laptopom ! wiem bo sam mam laptopa , aha i możesz mnie źle zrozumieć z tym przegrzaniem bo jak korzystasz wieczorem z laptopa jest nagrzany i jak go dotkniesz , jest gorący , a rano niby jest chłody .. to nie prawda. W środku twojego kompa jest nadal mocno gorąco i , a jeszcze ty w tym czasie korzystasz . Po 2-3 dniach po nie włączaniu bedzie raczej OK. Czasami w laptopach się tak dzieje , że się przegrzewają.Dodatkowo możesz kupić podstawkę chłodzącą ! daj like jak pomogłem

Opublikowano

pliku zawirusowanego nie pobrałem, a nawet jeśli to kilka godzin temu skanowalem system avastem

Co do formatu to w ostateczności zrobie, ale wolałbym nie 

Tak, updatowalem na 8.1

@Edit

Jak zadziala poleci  like

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz jeszcze spróbować zwiększyć FPS-y za pomocą programu Game Boost. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...