Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve cs go problem

SpeeKis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam problem między innymi kiedy wchodze na csa to nie mogę nic zagrać ponieważ pisze mi że valve coś tam niektóre pliki nie mają podpisu valve czy coś takiego pomoże ktos :/ ??

Opublikowano

sprawdź spójność plików gry :)

ppm na cs:go w steam i w którejś zakładce będziesz to mieć, nie pamiętam której :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

a masz może podane w tym komunikacie/informacji , jakie pliki "nie mają podpisu" ? Jeżeli tak , to znajdź te pliki w katalogu z grą , skopiuj do folderu i wklej tam by zrobić na zapas kopie tych plików i je poprostu usuń z głównego katalogu i pozwól , aby gra sama sobie je na nowo ściągła . Jeżeli nie to spróbuj to co kolega wyżej napisał  . Jeżeli nie pomoże , to polecam reinstall gry ( tak to na wszystko pomaga :P ) . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Reinstalowałem csa nie pomogło spojnosc robie przez kazdym wejsciem to pomaga ale potem znowu nie działa jak robie spojnosc to pisze " nie pomyślne zferyfikowane 13 plików czy coś takiego i potem pisze zostaną one pobrane na nowo

Opublikowano

wyświetl to ci za każdym razem gdy wchodzisz do gry ? - ten monit o braku podpisu cyfrowego :)

jeżeli tak to mas jakiegoś wirusa :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...