Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali mi smerfa :9 RITO szaleje

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem przerwę z LoL'em może kilka tygodni dzisiaj wchodzę a tam ban na stałe na początku troszkę się zaśmiałem że niby za co o.O wchodzę na e-mail nic nie ma dziwie się jak to możliwe dobra nic pisze do supportu i właśnie teraz czekam na odpowiedz działo się coś przez te tygodnie jakiś BoL banned wave czy coś w tym stylu :D ?

Opublikowano

Żaden ban wave. Może dostałeś bana przez to, że ktoś cię podkablował do riotu z dowodem o ile używałeś bola.

hmm całkiem możliwe ale wątpię w to 

co to smerf?

brain.lua please

Ban się należał, nie ma co rozpaczać :D

nie obchodzi mnie on zbytnio xD kappa

Opublikowano

3go były chyba jakieś bany rozdawane za BoL'a ale nie wiem. Jeśli to tylko smurf to nie rozumiem po co nowy temat nawet zakładać :>

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Witam

Miałem przerwę z LoL'em może kilka tygodni dzisiaj wchodzę a tam ban na stałe na początku troszkę się zaśmiałem że niby za co o.O wchodzę na e-mail nic nie ma dziwie się jak to możliwe dobra nic pisze do supportu i właśnie teraz czekam na odpowiedz działo się coś przez te tygodnie jakiś BoL banned wave czy coś w tym stylu :D ?

dobry troll 2/10

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Witam

Norbert to ty?

Opublikowano

ciesz się, że nie mieszkasz w Iranie, tam za używanie BoL'a ujebali by ci głowę za granie na "zachodnim" programie, który jak wszyscy wiedzą jest zakazany w krajach islamskich pod groźbą kary śmierci.

Opublikowano

3go były chyba jakieś bany rozdawane za BoL'a ale nie wiem. Jeśli to tylko smurf to nie rozumiem po co nowy temat nawet zakładać :>

Trzeba bo nie wiem dlaczego go dostałem :(

keine brain.lua haben :c

I dobrze że dostałeś perma za BoLa, ja dostałem to czemu Ty miałbyś nie dostać xD

XDDD obyś dostał więcej banów 

dobry troll 2/10

To nie troll :/

Norbert to ty?

Tak to ja diss :D 

Tak to jest jak się bola używa :D

skąd wiesz że za BoL'a :D 

w mailu masz rok do ktorego masz bana, wklepujesz w googla i masz powod bana

NIE DOSTAŁEM E-MAIL z banem :/

Fajny temat, chcecie zobaczyć człowieczka który chwali się banem ? proszę bardzo ....

proszę :)

Wiesz jak to jest... cheatujesz - ban się należy.

cheatujesz xD

ciesz się, że nie mieszkasz w Iranie, tam za używanie BoL'a ujebali by ci głowę za granie na "zachodnim" programie, który jak wszyscy wiedzą jest zakazany w krajach islamskich pod groźbą kary śmierci.

:( 

Opublikowano

Trzeba bo nie wiem dlaczego go dostałem :(

XDDD obyś dostał więcej banów 

To nie troll :/

Tak to ja diss :D

skąd wiesz że za BoL'a :D

NIE DOSTAŁEM E-MAIL z banem :/

proszę :)

cheatujesz xD

:(

ZAWSZE daja maila z banem, ZAWSZE

skoro nie ma e mail nie masz bana, proste

­

Opublikowano

Na poczcie powinno być dlaczego cie zbanowali i kod banu.

Oraz jak się zalogujesz do kiedy.No chyba że perm to nie ma napisanego.

Nadal ci nie odpisali? Ciekawe

Nie dostałeś żadnego bana nie oszukuj i nie strasz ludzi.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

ZAWSZE daja maila z banem, ZAWSZE

skoro nie ma e mail nie masz bana, proste

Mi nie dali na e-mail żadnej wiadomości :/ na dodatek czekam już 8 dni na info od RITO i nic :(xD ten kochany polski support

Ale żeby sprawdzić rok do którego to przecież wystarczy spróbować się zalogować :v

To jest PERM człowieku kappa :>

Na poczcie powinno być dlaczego cie zbanowali i kod banu.

Oraz jak się zalogujesz do kiedy.No chyba że perm to nie ma napisanego.

Nadal ci nie odpisali? Ciekawe

Nie dostałeś żadnego bana nie oszukuj i nie strasz ludzi.

Nie straszę tylko mówię jak jest :/

@Edit

Dobra patrze i dostałem odpowiedz od supportu xD ojojojojo 

http://scr.hu/15q2/vbhw3
Opublikowano

Mi nie dali na e-mail żadnej wiadomości :/ na dodatek czekam już 8 dni na info od RITO i nic :(xD ten kochany polski support

To jest PERM człowieku kappa :>

Nie straszę tylko mówię jak jest :/

@Edit

Dobra patrze i dostałem odpowiedz od supportu xD ojojojojo 

http://scr.hu/15q2/vbhw3

Pewnie za exploity itp.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

NIE MA BANA ZA BOLA, jedynie wtedy kiedy się będziesz za bardzo z tym obnosił, albo zgłosi cię duża liczba osób. Przykładowo nitro zbanowali żeby nie robić złej opinii, i żeby pokazać ludziom że bol jest "nielegalny". Zgłaszałem już kilka osób z dowodami, że używali bola i do tej pory mają nowe gry w match history. Jeśli tak dalej będzie to nie mam zamiaru grać na bola, tylko równy z równym i też sobie w końcu ściągnę cheaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...