Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanPoradnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie thermal expansion?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Jest to standardowy błąd ... w celu jego rozwiązania proszę się zgłosić do mnie na skype: patryk.gryciuk8

no nie bardzo mogę tylko rano bym mógł wbić ale potem nie bo gram w DK a tam nie ma mikro i głośników nie możesz mi napisać w punktach co mam zrobić ?

banner-3.png

Opublikowano

Ref. - problem kolsowskipl został już rozwiązany ...

Udostępniam więc poradnik V2 do wbicia na serwer:

1. Wchodzimy w %appdata%

2. Znajdź folder csrvluncher i go wykasuj ...usuń go nawet z kosza.

3. Wejdź ponownie w Craftserv'e-luncher.

4. Wpisz wyłącznie swój login ...

5. Kliknij tryb offline.

6. Dodaj serwer.... w wyświetlanej nazwie co chcesz wpisz w adres serwera wpisz: s107.csrv.pl:46034 (zalecane).

7. 2 razy kliknij lewym przyciskiem myszki na serwer jak już go ci wyszuka i cierpliwie poczekaj aż all pliki się pobiorą.

8. Po pobraniu plików gra automatycznie połączy cię z serwerem :-)

W razie dalszych problemów FTML ponówiamy operacje.

Jak coś to proszę pisać na priv bądź na moim skype: patryk.gryciuk8

Opublikowano

.

MobArena ukończona w 100% !!! - Co miesiąc będą pojawiały się nowości oraz drobne przebudowy/poprawki !

Nether,End - Jest usuwany 1 raz na 2 tygodnie !

Opublikowano

Serwer v2 czyli?

i tak wgl 0 graczy na serwerze czy to coś mówi? wl? czy prace? możesz mi powiedzieć?

Drogi chłopcze ... ten serwer istnieje być może więcej niż ty masz lat. Istnieje dokładnie od wersji 1.0.0 niegdyś na adresie IP: s39.csrv.pl:57199 a na dzień dzisiejszy od dnia 27.04.2012 na nowym adresie IP: s107.csrv.pl:46034 nie wliczając oczywiście domeny.

I nie żaden serwer V2 tylko poradnik w wersji odnowionej :P ... widać jak uważnie czytasz. I nie nie ma żadnej [White-Listy] po prostu większość ludzi teraz jest ułomna i nie potrafi nawet wejść przez ten owy luncher który jest banalnie prosty.

Opublikowano

Nie czytałem zbytnio całej prezentacji,lecz patrzyłem się po screenach.Serwer prezentuje się genialnie ;-).

Być może,że zagram.

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...