Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak dobrze używać srypt YiSlack, do czego to głownie jest? W głowynm temacie na BotOfLegends jest screen z dobrymi statami tzn. że ja odejde sobie od komputera i bot będzie sam grać czy jak?

Opublikowano

Zaznaczasz jakie kamy w jungli ma robić i on to farmi po kolei używa przy tym skilli.Ale potem nic innego nie robi sam musisz nim gangować :)

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

To do czego jest ten bot?

Tam też coś pisze cowsep build itp. ale nie sklada stone.

Bot ten prawdopodobnie powstał po to żeby expić smurfy :) Co do itemków to nie wiem może zostały zmienione kody itemków.

Opublikowano

Jesteś głupi czy k***a udajesz, jest napisane, że TYLKO KURWA FARMI I ŻE JEST PÓŁAUTOMATYCZNY, czyli farmi Ci, a potem sam gankujesz i klikasz spację idioto j****y. Botirk pisał, że nie chce zrobić z tego automatycznego bota. Co do buildów to chyba k***a logiczne, że jak masz tam Neil build i Cowsep build to wybierasz jeden i w .lua zmieniasz na początku. Co za niedojeb.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRKpicanto

Kolego grzeczniej, z takimi słowami nie do mnie. Zgłoszone.

Ja się tak na lua nie znam, a jak patrzałem w kodzie to wydaje mi się, że w ubu buildach są stone'y a nie składa mi w żadnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...