Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów nie mogę się zalogować w launcherze... Pilne!

Maourycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś miałem problem, że nie mogłem się zalogować w launcherze mojangu dodam też, że w innych launcherach też się nie moge zalogować.  

Wyświetla się to: http://scr.hu/23ea/bc4us

Dodawałem już do wyjątków, wyłączałem antywirusa, reinstall, skanowanie itd. nic nie pomaga. Dodam, że na laptopie normalnie mi premium działa tak samo moge się zalogować na stronie mojangu. Na np. moge grać ale nie wbije na serwer typu mchc, skkf itd.... 

Już qrwa siły nie mam '/

Opublikowano

Pisałem,... na minecraft net normalnie się loguje, na laptopie MI DZIAŁA! wtf naucz się czytać. 

Z e-mail'em sie logowałem i to samo. ;/

Opublikowano

Napisz do mojangu, opisz dokladnie swoj problem. Skoro kupiles premium legalnie na minecraft.net i sie nim nie dzieliles to musza ci pomoc.

Pytanie brzm8, czy nie dzieliles sie kontem z kolega? I czy na laptopie grales wczesniej? Moze mojang wykryl, ze ktos sie wlamal na twoje konto i zablokowal dostep jedynie na tym komputerze...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

A więc tak:

Na laptopie nigdy nie grałem na premium, ale sprawdzałem czy tam działa i działa ;/

Napisałem do supportu i na e-mail.

Chyba można zamknąć bo i tak nikt mi nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...