Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

TwojKlopsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział ale okej. Będę miał ok. 150 zł i mam dylemat jakie słuchawki kupić Z MIKROFONEM myślałem poważniej nad tymi:

Creative Fatali1ty - HS 850

Ozone Rage ST

Aktualnie posiadałem Gamecomy 380 i mi się rozwaliły, słuchawki mają służyć filmom na youtubie, streamom i gadaniem na skypie.

Opublikowano

Superlux HD681 + Zalman ZM-MIC1. Lepszego zestawienia nie dostaniesz.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Oba to syf. W tej cenie dostaniesz detaliczne Superluxy HD681 lub bardziej fun'owe Maxell Retro DJ. Do tego mikro Zalmana, Tracera bądź Trusta i masz ciekawy zestawik, dużo lepszy od pseudo słuchawek dla graczy. Trochę drożej są też Takstar HD2000

Opublikowano

Zalman mic jakiś tam jest za przeproszeniem ch*jowy i proszę nie piszcie już o nim i o superlux bo nie przekonuje mnie ten zestaw, chcę słuchawki z mikrofonem lub osobny mikrofon który nie wygląda jak taki dołączany do gazetki hanny montany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...