Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protokoły wydobywcze na pall

*Szaruś*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko: mianowicie czy protokoły wydobywcze w pecie działają w jakiś sposób na zbiory palladium przez peta? Czy to sie ogranicza wyłącznie do skrzynek bonusowych? Pytam się ponieważ na dwóch kontach mam inną sytuacje. Na jednym latam spearheadem , mam zbieracza surek 3 i 3 radary na 3 lvl i zbiera mi prawie kazde palladium, mimo ze lata np z 3 petami. A na drugim przy takim samym wyposarzeniu nie zbiera mi prawie nigdy gdy lata z innym petem. Więc jak to jest?;)

Opublikowano

Z 3 petami? Nie da się mieć więcej niż jednego peta na jednym koncie... Co do zbiorów zależy który pet szybszy, czasami latają po 4 pety w grupie i razem zbierają jedną palkę, ten który był pierwszy ten zbierze. 

Opublikowano

Nie jestem nowy w DO gram 6 lat wiec spokojnie, wiem ze mozna miec jednego peta;) chodzilo mi o to że moj pet lata z 3 innymi petami i zbierają ten sam kamyczek. 

Opublikowano

Nie jestem nowy w DO gram 6 lat wiec spokojnie, wiem ze mozna miec jednego peta;) chodzilo mi o to że moj pet lata z 3 innymi petami i zbierają ten sam kamyczek. 

A ok, sorki.

Z tym nic nie zrobisz polecam włączyć i wyłączyć peta, wtedy znajdzie sobie inną "drogę" i zacznie zbierać normalnie. 

Opublikowano

Z 3 petami? Nie da się mieć więcej niż jednego peta na jednym koncie... Co do zbiorów zależy który pet szybszy, czasami latają po 4 pety w grupie i razem zbierają jedną palkę, ten który był pierwszy ten zbierze. 

Napewno nie zależy który bd szyciej :) no chyba ze golec jest szybszy od spearheada full speed, mozwi z doswiadczenia bo pet  typa z full herc na golcu podbiera mojemu petowi pall jak ja jestem na spearku fs  :) a z tego co słyszałem to pet ma iles tam wiecej % speeda niż statek :)

Opublikowano

Napewno nie zależy który bd szyciej :) no chyba ze golec jest szybszy od spearheada full speed, mozwi z doswiadczenia bo pet  typa z full herc na golcu podbiera mojemu petowi pall jak ja jestem na spearku fs   :) a z tego co słyszałem to pet ma iles tam wiecej % speeda niż statek :)

Czy ja wiem, ja cały czas trzymam się tego wyżej, i raczej jest tak a nie inaczej 

Opublikowano

Aaa jeszcze jedno pytanko;) Czy opłaca mi się resetowac profil (37pp) i zrobić go od nowa pod boxy? 37pp idealnie mi styknie żeby zrobic teorie grawitacji i ekonomie całą. Dodatkowo chce kupic 9 protokołów wydobywczych i bez podwajacza pet bedzie mi zbierał około 250uri ze skrzynki na bitkach (max). Jeśli nie bede kupował podwajacza skrzynek opłaca mi sie wydac tyle urki? (9 protokołów x 45kuri (bez premki)). Zwróci się?

Opublikowano

Aaa jeszcze jedno pytanko;) Czy opłaca mi się resetowac profil (37pp) i zrobić go od nowa pod boxy? 37pp idealnie mi styknie żeby zrobic teorie grawitacji i ekonomie całą. Dodatkowo chce kupic 9 protokołów wydobywczych i bez podwajacza pet bedzie mi zbierał około 250uri ze skrzynki na bitkach (max). Jeśli nie bede kupował podwajacza skrzynek opłaca mi sie wydac tyle urki? (9 protokołów x 45kuri (bez premki)). Zwróci się?

Ja mam 36 pp pod boxy i moim zdaniem sie opłaca. Zwróci sie ale wiadomo ze potrzeba czasu. Ale to nie to samo co na podwajaczu + rabatówka i premka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...