Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzikie Bydle-Kon

Slow.15

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówie wam: zedytujcie questa na bilecik konny..

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Siema.

Czytałem że chcecie zamienić tekstury konia na te zwierzęta <lol2>

A niby na jakiej zasadzie? ^^

W pliku gr2 jest ścieżka do innego folderu, plikach msa oraz msm.

Powodzenia w zamianie tekstur.. myślicie że wystarczy zmiana nazwy ? ^^

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

A mi się wydaje, że uda nam sie to. Ale trzeba jakoś to rozpakować. Na forum metin2.pl informowali że zaniedlugo mogą być nowe wierzchowce (konie dla debili xD) ale będą one od 75 levela.

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Niemcy Mówią Że to jest W Quescie jakimś na tamtym serwie i Trzeba Edytować Qlienta pod To według mnie będzie trza długo trzekać jak jakiś niemiec zrobi tutek jak coś to ja szukam cały czas na elitepvp szczegółów tego i pytam się administracji tamtego serwa może oni mi pomogą z tym.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

ktoś kiedyś tak napisał "Nie będzie, ponieważ w bazie serwera dodajesz obiekt, a w kliencie ubierasz ten obiekt. "

więc czemu by nie edytować misji na konia 15minut jeżdżenia , zmienić w niej żeby można było wybrać konia nawet jak się ma np bojowca czy coś , zmienić czas na 30min i w kliencie ubrać tego konia w tektury np pająka czy coś i chyba by działało oczywiście to są tylko założenia ;]

ps " jak bym umiał to już bym próbował"

Opublikowano

A próbował ktoś z was zbazować to na kliencie Koreańskiego Metina?

Jest możliwe też, że te pliki gr2 są na serwerze ;p

Tylko nasuwa się pytanie - jak by je tam umieścili...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...