Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa do servera minecraft

DrugMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

informacje o naborze

Witam zbieram ekipe zaufanych i doświadczonych w tworzeniu serverów osób . Potrzebne są osoby które dopłacą się do servera,Moderatorzy,Administratoży,Budowniczy x2,przynajmniej 2 Wsp.Wlascicieli,Technik który nie wymaga konsoli oraz ftp a umie pisac skrypty i jest z nim całodobowy kontakt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parametry servera

Hosting-slotex.pl

Ram-2GB

Sloty-Nieograniczone ale 2GB ram utrzyma bez lagów 40-45 osób

Opłata za miesiac 48 zł

Ip-Ustalimy razem w grupie aby wszystkim odpowiadało

Info o mnie

Mi możecie zaufać.Mialem server na tym hostingu 1GB ram i utrzymywal bez lagów nawet 25 osób.Opanowalem ten hosting prawie że do perfekcji i serevr bardzo dobrze się rozwijał lecz niestety zaufałem technikowi i podałem mu hasło do konsoli na której bylo 61 zł z vipów :( . Mam plan na reklamę tego servera więc daje wam 99,99 % gwarancji że rozkręcimy ten server o ile będziemy współpracować :D.

Składka miesięczna

Administrator-7,38 zł

Moderator-6,15 zł

Budowniczy-4,92 zł

Technik-Wystarczy że będzie oddawał prawa autorskie do pluginów i skryptów na rzecz servera

Wsp.Wlasciciel-12,30 zł

Spawn oraz pluginy

Spawn mam już gotowy lecz jeśli większości ekipy nie będzie odpowiadał możemy go zmienić lub zbudować nowy.

Pluginy są gotowe lecz niektóre trzeba spolszczyć lub lepiej skonfigurować.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                             Wymagania

1.Skype

2.13+ lat

3.Bycie ogarniętym

4.Nie trollowanie graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...