Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie wiem czy dobry dział, ale zamierzam zmienić podkładkę i myszkę i teraz pytanie, jaką wybrać, budżet na podkładkę to do 80zł a na myszkę do 300zł
drugie pytanie czy jest jakis program poprawiający dźwięki w cs'ie czy cos w tym stylu? jak tak to jaki
trzecie to posiadam słuchawki creative fatality, co sądzicie o nich? nadają się do grania w cs? 

wiem może i głupie pytania, ale nie miałem gdzie o to zapytać, z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

podkładkę polecam Steelseries QCK, myszka to spokojnie możesz kupić sobie kinzu v2 jest o wiele tańsza a praktycznie niczym się nie różni od tych po 200 coś zł. No te słuchawki nadają się do CS'a, możesz spokojnie na nich grać. 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Myszka Zowie FK, podkładka jakaś od Razera, lub kogo tam wolisz.
Fatalitki starczą do gry w cs'a.

Opublikowano

Myszka steelseries kana polecam, podkładka to już zależy od Ciebie gdyż tu wchodzi w grę rozmiar i wygląd. Co do słuchawek to stykną lecz nie lubię ich bo kabel się szybko psuje :?.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...