Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na wszystkie wersje.

matix1598

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy poradnik więc proszę o wyrozumienie. Niedawno pojawiła się gra Unturned i z każdym dniem staje się popularniejsza. Pewnie wiele osób szuka na tym forum programu lub bugów które oszukały by tę grę. Chciałbym udostępnić wam znalezionego w internecie cheata i pokazać jak go uruchomić i używać (chociaż jest to bardzo proste).

1. Wchodzimy na YouTube i szukamy kanału OldSchoolHack.

2. Szukamy filmików z tytułem typu Unturned MultiHack ITEM SPAWNER [2.2.4]  (2.2.4 to wersja gry) i go włączamy.

3. Wchodzimy w link w opisie Hack/Link: https://mega.co.nz/#!FlRSQTpS!KhboD-rGb8Us77Lxlk7MtYqUD0oABOtuggTbYftmC3o i pobieramy. scan: https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/

4. Jeżeli nie możecie znaleść launchera pobieramy także http://www.mediafire.com/download/stc5zt7qvcca9e4/Unturned+hacks.zip    scan: https://www.virustotal.com/pl/url/ea07e16bbf7c344a8c6fb9fbdaa6bc8e77176a0420ad2e97a86cb9b3c109d207/analysis/1408011463/

5. Launcher należy wypakować, a następnie otwieramy folder powstało po wypakowaniu zip, przechodzimy do folderu mods i włączamy Lick

6. Następnie podmieniamy pliki Unturned.dll i loader na te pobrane z opisu Hack/Link.

7. Wracamy do pierwszej zakładki i właczamy Scellow Mod Selector i grę Unturned.

8. W programie wybieramy Select Process, zaznaczamy Unturned i potwierdzamy.

9. Potem wystarczy kliknąć Refresh Mod List i Inject Mods

10. Wracamy do Unturned i w lewym górnym rogu powinny widnieć nowe napisy (LickHack itp. :D)

11. Wchodzimy na swój świat lub dowolny serwer i jeżeli hack działa to gdy klikniemy:

- J - nieśmiertelni, nie wzrasta nam pragnienie i głód oraz nie kończy się sprint

- B - szybkie wylogowanie z gry pomijające 10 sec czekania

- przycisk 0 na klawiaturze NumLock uruchamia menu cheata i tam można poszperać.

Temat w najbliższym czasie będzie zaktualizowany o zdjęcia (na szybko musiałem go napisać)

Niedługo poprawie wszelkie błedy w temacie i obrobie go

Opublikowano

Da rade tym hackiem lub jakimś innym dodawać sobie itemy na dedykach ?

W grze klikasz 0 na nunlock i masz menu i wybierasz item spawner i szukasz itemów.

Opublikowano

Próbował ktoś czy działa?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Siemka a mi pomozesz wszystko robie tak samo ale mam brak odpowiedzi ;(

A dwa dni temu mi chodzily hacki jak je ,,Instalowalem"

!! HELP !!

Opublikowano

Działa pięknie lecz spawn pojazdów jest niedopracowany.Chodzi mi oto że gdy zrespimy jakiś pojazd to jest on w powietrzu i nie spada na ziemię w tym wypadku nawet Car Jack nie pomaga.

Opublikowano

Unturned się zawiesza jak klikam Inject Mods

@Edit

naprawiłem :D ale jak respie sobie auto to jest w powietrzu ;) to samo z itemsami xD respią się w powietrzu i nie moge ich wziąć 

zgJ0B8x.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...