Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurferino

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc trzepnąłem sobie smurfa i miałem na nim zamiar grać tylko dianą. O to efekt:
132651408003780847963.jpgAktualna dywizja:D5 100lp

W/L Ratio 46/15 Promo x/x/x

Opublikowano

No niestety nie, trafiają się też tacy przeciwko. Przed chwilą aatrox miał 89 stacków na flarze w 38 minucie i łącznie 300 resów i ogarniał. Nie byłem w stanie dojść do enemy carry bo mnie kasował. Pierwszy lose :D Btw nie polecam diany na supporcie xD. I tak miałem najwięcej golda dmg i wszystkiego lol :D

Opublikowano

877071408010211847963.jpgJest i pierwsza penta. W sumie druga. Ale tą pierwszą zrobiłem katą jak mi zabrał typo diane, nie wiem jakim cudem. Nikt tym nie gra xD. Słabe staty bo po co komu zhonya. Lepiej dipsy robić xD. Tymczasem przerwa. Repairuje clienta bo alt tab = bugsplat.

5xc93lrl8k0k.jpg I jest kolejna penta.

Opublikowano

lol, nie wiedziałem, że diania działa chciałem nią zagrać jakiś czas teamu ale ciągle chodzi po głowie ta myśl, że nie da się tym nic zrobić może jak ktoś coś kupi to na niższych dywizjach podczas boostingu ją sprawdzę powodzenia na smurfie ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Propsy ziomus za malphita sam tym gram w D IV ale cebulandia nie daje za wygraną zaraz przenosze konto i nara z tymi cebulatorami ale propsy za giereczke pozdro 7000.

Pozdro 700

Opublikowano

AD malph z krytami OP to fakt :D

A ta sygna :D:D:D:D "pikachu j****y" LOOOL

I tu widać, że da się wygrać każdym champem i buildem jak sie zasługuje na więcej.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

766131408708483847963.jpg

Cała gra spoko nie było żadnych lagów, nagle każdy po lagu na twarz i lose prevented. Przynajmniej tyle. Mieli goły nexus >.>

Może zfreezowal ktoś grę drophackiem ? ^^ Dobry nick powodzenia w challengerze ;D

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...