Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie stawiać najlepsze wardy podczas lanowania? Ćwiczenie do kontroli minimapy.

Pawel1131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przygotowałem videoporadnik w którym pokazuje najlepsze miejsca do wardowania podczas fazy liniowania. w drugiej części filmu przedstawiam ćwiczenie które pomoże wam częściej zerkać na minimapę czyli mieć lepszą kontrole nad otoczeniem :)

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=MjsekNusACQ 

Zapraszam do oceniania, subskrybcji itd. Co niedziele, nowe poradniki :)

Opublikowano

Fajne , czekam na kolejne filmiki ale ta muzyka trochę mnie rozprasza ;)

Opublikowano

Może poczekaj na więcej opinii ale moim zdaniem po prostu bym zmieniła na inną ;)

Opublikowano

Polecam ten utwór. Ustawiasz go cicho i gitara

https://www.youtube.com/watch?v=AMOJds07xXY

Prawa autorskie pewnie mi youtube wywali ;/ Musze taką muzykę z creative commons używać.

Co do tematu zrób filmik z bugowanie wardów . Tzn stawiasz na ściance i wskakuje on do krzaków .

Już dużo takich poradników na tubie jest także wątpie żebym robił taki film ale dzięki za porady :)
Opublikowano

Tak naprawdę to mało graczy w niższych dywizjach nie kupują wardów bo jest bieda xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie zeby cos ale masz glos jakby ci sie chcialo srac ;o

poradnik okej aczkolwiek o tym spogladaniu na mape to kazdy sie tego uczy z czasem :)

Wiem, byłem trochę postresowany mój pierwszy "raz" na jutubach :D

Opublikowano

Super! przyda się! zwłaszcza że zawsze padam od ganków itp! Jeszcze raz wielkie dzięki.

10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 111, 123, 1337 postów! Już nie daleko ^^

Opublikowano

Super! przyda się! zwłaszcza że zawsze padam od ganków itp! Jeszcze raz wielkie dzięki.

Jeżeli podoba się film, zapraszam do subskrybcji żeby być na bieżąco! :)

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik ale jesteś spięty podczas nagrania.

Masz suba :P

Dzięki za subka :) Tak wiem, byłem tutaj troche spięty, to był mój pierwszy film na yt tak więc wiesz, troche wyrozumiałości :) W następnych filmach się poprawi :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...