Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwe free skiny

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystąpił błąd dotyczący twojej prośby. Spróbuj ponownie. (E:X008)

Co to k***a jest?

To jest bledny kod

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Skąd wziąć te kody? Bo spróbowałem dużo, a i tak wywala "Wystąpił błąd dotyczący twojej prośby. Spróbuj ponownie. (E:X008)"

@Edit

http://scr.hu/1ylz/ite05 :D

Wszystkim którym NIE DZIAŁA, powiem że możecie wpisać BYLE CO, tylko długość musi mieć 12 liter.(oczywiście nie sadafasfas tylko tak jak ja zrobiłem :D)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano
Twój wpis został przyjęty.

Otrzymaliśmy twój wpis zawierający następujące informacje:
  • Przywoływacz: xxxxxxx
  • Serwer: EUNE
  • Zrealizowany kod: 3su67yoibdxx
  • Data rejestracji: 15 sierpnia 2014
Pamiętaj, że sprawdzenie twojej rejestracji może chwilę potrwać. Jak tylko numer twojej wejściówki zostanie potwierdzony, dodamy na twoje konto Totem Riotowego Żółwika oraz Riot Kayle do dnia 7 września 2014. Dzięki wielkie za wzięcie udziału w gamescom 2014, mamy nadzieję, że zobaczymy cię na następnym.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Skąd wziąć te kody? Bo spróbowałem dużo, a i tak wywala "Wystąpił błąd dotyczący twojej prośby. Spróbuj ponownie. (E:X008)"

@Edit

http://scr.hu/1ylz/ite05 :D

Wszystkim którym NIE DZIAŁA, powiem że możecie wpisać BYLE CO, tylko długość musi mieć 12 liter.(oczywiście nie sadafasfas tylko tak jak ja zrobiłem :D)

Lol, wpisywalem te kody co tu podawaliscie i nic, a tym twoim sposobem poszlo :P moze cos ugram

Opublikowano

Raczej fake, Riot jakby miał zrobić taką akcję to napewno by nie zadziałał randomowy 12 literowy wpis, zresztą przecież to Riot, oni woleliby dać skórkę/warda na przecene niż oddać za darmo.

Opublikowano

Raczej fake, Riot jakby miał zrobić taką akcję to napewno by nie zadziałał randomowy 12 literowy wpis, zresztą przecież to Riot, oni woleliby dać skórkę/warda na przecene niż oddać za darmo.

Pisze za dadzą do 7 września, więc mają czas na sprawdzenie :)

Napewno cebulaczkom nie dadzom za wpisanie randomowego kodu, ja miałem real wejściówkę od zioma.

Opublikowano

Rok temu było to samo, wpisywałeś random kod, który miał być numerem biletu i dostawałeś RIOT Blitz + Arcade Hecarim. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dzięki za info lecz nie skorzystam po prostu nie chce mi się w to bawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...