Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwe free skiny

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na facebooku wpadłem na kilka kodów na pakiet Gamescom, który zawiera skin do warda - Riot Ward oraz skin do kayle - Riot Kayle. 
Krótka instrukcja:

1. Wejdź na stronę: http://gamescom.euw.leagueoflegends.com/?region=eune
2. Wpisz jeden z poniższych kodów zmieniając/dodając ostatnią literę:

cp3y7eg04x7m
w52gvi60jj7c
at9zv05iu27a
8vbv7cui1s7j
1dzk7k5iyL7n
3su67yoibd7w
ny3wpyrit77g

3. Czekaj na skiny :)

Potwierdzenie:

post-753872-0-68033900-1407969248_thumb.png

Jak widać użyłem kodu 1dzk7k5iyL7n oraz dodałem literę "h"

Nie wiem, czy działa to na 100%, bo po wprowadzeniu kodu pisze, że sprawdzą moje zgłoszenie. GL.

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żaden dowód, oni przeskanują ten kod w celu weryfikacji, nie spodziewajcie sie za to skina, każdy kod na gamescomie jest praktycznie cały zmieniony, więc szansa że trafi sie taki sam kod jaki sobie dodałeś literkę jest jak 1 na 200 tysięcy. powodzenia

Opublikowano

Papa 

Jeżeli spróbujesz szczęścia i wpiszesz losowy numer, twój wpis może wyglądać jako przyjęty, jednak nie otrzymasz żadnych skórek.

Opublikowano

Kurde cebulacko znowu ale czemu nie xD

Podałem taki kod jak Ty xD

Jak to działa to masz ode mnie limit, jak nie to szkoda :(

Opublikowano

W tamtym roku było tak samo, dużo osób wpisało losowe kody i dostali skiny ;)

ALe potem zabrali, ale potem dla każdego był za darmo skin do munda i teema jak odpowiedziałeś dobrze i zmiesciles sie w jednych z ilus tam na takim mini konkursie

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Napewno nie będzie działać :)

Jak już to polecam wpisać #gamescom2014 na instagramie i szukać zdjęc prawdziwych biletów :)

@edit: Rito kejl już na koncie razem z wardem :)

Opublikowano

Niby to działa jak wpisze sie losowa literke ny3wpyrit77g do tego kodu dopisałem z  i działa ale i tak pewnie rito zabierze te skiny potem albo werfikacji nie przejdzie dany kod.

Opublikowano

Gówno działa, Rito świnie jebane grube nie dadzą przecież skina za free, czego wy się spodziewacie po nich ? Że dadzą każdemu skina jak kod losowy zrobi ?  xD

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Gówno działa, Rito świnie jebane grube nie dadzą przecież skina za free, czego wy się spodziewacie po nich ? Że dadzą każdemu skina jak kod losowy zrobi ?

a próbowałes tego chociaż ?

Opublikowano

a próbowałes tego chociaż ?

Tak. Oni skanują te kody, jeśli się nie zgadzają to nie dostaniesz. Mam prawidłowy, a wy próbujecie ich oszukać beka xD Nie zadziała, uwierzcie mi ^^

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Może zadziała zobaczymy ja w tamtym roku podałem losowy do Arcade Hecarima i Riot Blitza i odziwo dalej ich mam. Czas spróbować szczęścia, powodzenia cebulaczki.

Opublikowano

Heh, znalazlem przez google zdjęcie czyjegoś ticketa, przepisałem ten sam kod i o dziwo działa. Szkoda, bo to troche cebulackie.

5c2y7wd6x67(X)

w miejsce (X) podstawcie sobie literkę lub cyferkę, bez nawiasów oczywiście.

MPC <3

Opublikowano

Okej, wpisałem kod i mój wpis został przyjęty :v Ciekawe czy dostanę to, chociaż w tamtym roku było coś podobnego bodajże z Arcade Hecarimem i podobno pozabierali te skiny. Cóż, może się uda c;

@Piszcie jak dostaniecie skina i warda :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

po ilu minutach dostaliscie skiny?

"Pamiętaj, że sprawdzenie twojej rejestracji może chwilę potrwać. Jak tylko numer twojej wejściówki zostanie potwierdzony, dodamy na twoje konto Totem Riotowego Żółwika oraz Riot Kayle do dnia 7 września 2014."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...