Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Hitoshi vs Randomowe mapy #2

Kamiloos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohoho wygląda na to, że będe miał przyjemność jako pierwszy skomentować! :D
Nie oglądalem do końca przyznam szczerze, zatrzymałem się na 2:07. Może to dlatego, że nie jestem fanem takich filmików. Nie wiem czemu zacząłeś od takiej serii skoro czegoś takiego jest mnóstwo w sieci więc pewnie cholernie ciężko będzie Ci się wybić na tym. Może pomyśl nad czymś innym? Nowym? Łatwo mówić, trudniej zrobić :D. Jeśli jednak chciałbyś zostać przy tej koncepcji to na pewno, ale to na pewno musisz skrócić ten filmik :P. Po dwóch minutach dotarłeś chyba do pierwszej przeszkody ;)

Opublikowano

Ohoho wygląda na to, że będe miał przyjemność jako pierwszy skomentować! :D

Nie oglądalem do końca przyznam szczerze, zatrzymałem się na 2:07. Może to dlatego, że nie jestem fanem takich filmików. Nie wiem czemu zacząłeś od takiej serii skoro czegoś takiego jest mnóstwo w sieci więc pewnie cholernie ciężko będzie Ci się wybić na tym. Może pomyśl nad czymś innym? Nowym? Łatwo mówić, trudniej zrobić :D. Jeśli jednak chciałbyś zostać przy tej koncepcji to na pewno, ale to na pewno musisz skrócić ten filmik :P. Po dwóch minutach dotarłeś chyba do pierwszej przeszkody ;)

Domyślam się, że na minecrafcie naprawdę trudno się wybić. Coś nowego? czemu nie, tylko co? (pomyślę nad tym jeszcze). Ok, postaram się w następnym odcinku aby nie był on mozolny tylko taki w którym byłby prosty szybki i na temat.

Dzięki za skomentowanie, przynajmniej wiem co ludzie myślą i co można poprawić :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...