Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam konsole PS3 12Gb

luk2506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję konsoli PS3 12gb tylko za jak najniższą kwotę  (nową) bez gier i mova czyli sama konsola i pad . Chcialbym aby była ona jak najtańsza i najlepiej żeby to był najnowszy model . Posłuży mi ona tylko do gry FIFA 15 (z czasem do innych gier) I żeby ta promocja na konsole trwała minimum do końca sierpnia ;)  Z góry dziękuję dam  like i 5 w profilu za pomoc ;)

PS.

Mam jeszcze małe pytanko a mianowicie czy można grać za darmo przez internet nie tak jak na Xbox 360 z abonamentem i kiedy kończy się wspomaganie dla konsoli czyli do kiedy będą wydawane najnowsze gry , aktualizacje itp.

Z góry DZIĘKI !

lewbvb2.png

Opublikowano

PS.

Mam jeszcze małe pytanko a mianowicie czy można grać za darmo przez internet nie tak jak na Xbox 360 z abonamentem i kiedy kończy się wspomaganie dla konsoli czyli do kiedy będą wydawane najnowsze gry , aktualizacje itp.

PS3 nie ma żadnych takich h*j***** ograniczeń. Grasz na multi za darmo (tyko najpierw zakup grę ;))

Co do zakupu masz pełno w media markecie czy w saturnie. Wystarczy porównać ceny :)

Opublikowano

Pierwsza część pytania - poszukaj sobie sam...

Druga część pytania - grasz za darmo, aktualizacje systemowe bankowo będą jeszcze do 2015  roku. Co do gier, to trudno coś tutaj powiedzieć, tasiemce będą wychodzić pewnie jeszcze przez kilka lat (Fifa, PES, NBA).

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...