Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLACZEGO NORBERT GIERCZAK ZOSTAŁ ZBANOWANY? ODPOWIEDŹ W ŚRODKU

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie!
Chciałbym odnieść się do całego przedsięwzięcia pod tytułem "Dis zbanowany".

Wytłumaczę tutaj dlaczego Norbert został zbanowany!
Jak wiecie Dis w jakiś dziwny sposób nabył konto 30 level

www.lolking.net/summoner/eune/46314242

Gdy wejdziecie w podany link na pewno waszą uwagę przykuje tylko jeden wygrany normal. (liczy sie 5v5, 3v3)

Gdy tylko Dis dodał filmik...

... moją uwagę zainteresowało to konto i postanowiłem sprawdzić je na lolkingu. Historia meczy wyglądała tak: kilka meczy rankingowych 3v3, a reszta jakieś dziwne customy na Twisted Treeline ze statami 0/0/0, sprawdziłem dokładniej te mecze, wszystkie były grane z kontami typu udasiuda28 itp.

Tak więc są dwa powody dla których Dis mógł dostać perma:

1. Zakup konta (Kupowanie/sprzedawanie/wymienianie/dzielenie kont w League of Legends nie jest dozwolone oraz jeśli jest dowód konto zostanie permamentnie zbanowane) = Nie ma co liczyć na unbana ze względów na to, że:

1a) Konto zostało kupione

1b) Konto mogło zostać wylevelowane botem

2. Dis stworzył konto, następnie kupił wylevelowanie konta/leveluje je samemu botem. = Nie ma co liczyć na unbana ze względów na to, że:

2a) Dis podzielił się kontem z drugą osobą (jeśli kupił wylevelowanie konta)

2b) Konto zostało wylevelowane botem

Tak, więc Dis nie ma szans, aby dostał bana za to, że gry w których grał zostały zdrophackowane.

Jak to może świadczyć o takiej osobie? Przeciwnik każdego rodzaju cheatowania,bocenia, drophackowania kupuje wylevelowane/leveluje sobie konto w grze. To chyba niedobrze o nim świadczy, mogłeś jednak stworzyć konto do czelendżu legalnie? Czy to tak trudno ruszyć swoje tłuste dupsko, kupić 2 XP Boosty i zagrać kilkadziesiąt normali z widzami?

Dis nazwał Nitrozyniaka cziterem, a sam nie postąpił inaczej.

Według mnie Dis powinien dostać perma nie tylko na to konto, lecz na wszystkie swoje konta ze względu na jakże skurwysyńsko masową reklamę programu Bot of Legends, dzięki której wybił się na aferze z Nitrozyniakiem. Po tej aferze liczba cheaterów wzrosła kilkakrotnie.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że ten post rozwiał Wasze wszelkie wątpliwości.

Dodam również, że nick zasłonił ponieważ:

- mógł to być nick poprzedniego właściciela (nie pasujący do disa), który wzbudziłby jakieś wątpliwości

- nick mógł być typowo dla bota (dużo literek, kilka cyferek)

POZDRO ELO

EDIT:

Dzięki stronie op.gg zdobyłem poprzedni nick disa

669211407954286689312.png

floeyrustily93 - czy ten nick nie wygląda dosyć dziwnie? najczęściej takiego typu nicki mają konta wylevelowane do 30 poziomu.

EDIT2:

Dodam, że panowie Jungly oraz Roger Feederer mieli podobne nicki, lecz tak jak Dis kupili zmianę nicku.

692121407957629689312.png

Film autorstwa Selex1337 o Disie:

Opublikowano

ale on powie ze nie wiedzial o tym ze bylo levelowane botem lub wstrzyma sie od komentarza

@@ SPRZEDAM TEN KOMENTARZ, WARTY DUŻO BO JEST NR. 1 W TYM CAŁYM S**T STORMIE

<>

Opublikowano

Zapewne jak rito napisze mu powod zbanowania, to on powie ze nie odpisali mu czy cos w tym stylu i po serii ;3

No nie przygotowal sie dis, nervarien gral z widzami, a on na bocie ;(

4zzt3n.png

Opublikowano

Heh, ale się rozpisałeś. 

Już samo to że nie nagrywał/nie streamował i nie grał z widzami gier przy nabijaniu 30lvl było dziwne. Mimo to myślę że nie skończy tej serii, albo mu jakimś cudem odbanują te konto albo stworzy nowe i sam wyexpi.

Opublikowano

ale on powie ze nie wiedzial o tym ze bylo levelowane botem lub wstrzyma sie od komentarza

Gdyby to było jego konto to wiedziałby czy jest levelowane na bocie czy też nie.

Jeśli o tym nie wiedział, to znaczy że konto nie było jego i je kupił/wymienił/dostał albo coś innego.

Więc nie mógłby tak raczej zrobić.

A co do levelowania to na to mi wygląda, 0/13/0 widziałem u niego w meczach, 0/11/0, 0/6/0, 0/15/0

343731479829004887779.png

Opublikowano

Czyli że dostał bana? xD XD xD 

Cała społeczność MPC miała rację, nawet nie dobił do platyny! xD

Gratulacje Norbercie, już wiesz jak to jest być w d***e! xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Pewnie kupił konto z jakiejś strony gdzie sprzedają unrankedy . Bo teoria, że "sam" lvlował to nikczemnym programem bot of legends jest raczej śmieszna. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@卿SeleX

Pizdole dissa. Nie obchodzi mnie On. Irytuje mnie to, że spopularyzował BoL-a nie i to, że potrafię go słuchać. Ma irytujący, udawano-miły głos. W każdym razie. Selex ty pierdzielony oszuście, pozerze i kłamco. Nie znoszę hipokryzji. Oskarżasz go o kłamstwa, a sam jesteś pierdolonym oszustem, który robi ludzi w chu*a na każdym kroku. Możesz się wypie*dolić własnym mopem.

@topic

A to dziwna sytuacja. No, no, no. Nie spodziewałem się czegoś takiego po kimś takim.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Pewnie kupił konto z jakiejś strony gdzie sprzedają unrankedy . Bo teoria, że "sam" lvlował to nikczemnym programem bot of legends jest raczej śmieszna. 

moze po prostu stawial 1 kroki z bolem i nie potrafil go odpowiednio skonfigurowac(zaden dobrze funkcjonujacy bot do levelowania kont nie robi statow 0/15, trzy razy pod rzad), gdyby zalozyl temat na forum mpc w dziale hacki to podejrzewam, ze nie popenilby tego bledu. ^_^

Opublikowano

Co on sobie myślał ;d, że on innych wsypuje to nikt go nie wsypie? Pewnie osoba która mu lv botem wbijała go podała xD

Opublikowano

Cholera ! Ale po co levelować konto botami lub innym cheaterskim Shitem, skoro tak jak napisał Landiago można zagrać z widzami i bardzo szybko nabić ten 30 lvl. Bardzo mocno popierałem to że wypowiedział wojne BOL'om i doprowadził do zbanowania TheNitro(frajera)Zyniaka, i teraz sam robi taką głupotę  :O

Opublikowano

Zgłasza ludzi, banuje a sam w ch.. wali. Gratulacje Norbert.

AHP6Pjo.png?1

Opublikowano

Jak myślicie jaki to mógł być expbot??

Na pewno nikt Ci go nie udostępni ! 

AHP6Pjo.png?1

Opublikowano

A Norbercik się tylko śmieje zza komputerka wpierdalając pizze na zmianę z chipsami, zapijając to colą i ogląda nowo rozpętaną dramę na której zarobi kolejne pieniążki. Chrzanić go, marnujecie tylko czas no ale na free BoLa trzeba czekać 5-7 dni to cebulki nie grają tylko spamują na forum. #CYANERDS

Opublikowano

next streamik disa w piatek, bo czeka na odpowiedz supportu sam powinien nie czekac tylko robic nowe konto, bo unbana mu nie dadza

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza. Pozdrawiam.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...