Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam BS'a na CradosMT2

ShockSal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Crados to chyba juz nowe sf z tego co wiem aktualne oprogramowanie bs na mpc przynajmniej nie jest w stanie odpalić się na cradosie, pythona nie da rady wstrzyknąć ani podłączyć się do klienta rozpakowanie go to już dla mnie czarna magia, z tego co mi się wydaje wyżej podane bs'y nie zadziałają i nie macie co tu wstawiać starych bs'ów . Postaram się coś poszukać na epvp.

Opublikowano

Ja wiem jak rozpakować to gówno ale co z tego jak packuje z powrotem np rooty to gra się uruchomić nie chce a próbowałem zrobić bsa pod przyciskiem. Trzeba czekać na kogoś bardziej obeznanego w tych sprawach lub poprosić kogoś kto wyciągnie lzo z launchera cradosa i podmieni z jakims innym launcherem który nie ma blokowania wstrzykiwania dll.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ja wiem jak rozpakować to gówno ale co z tego jak packuje z powrotem np rooty to gra się uruchomić nie chce a próbowałem zrobić bsa pod przyciskiem. Trzeba czekać na kogoś bardziej obeznanego w tych sprawach lub poprosić kogoś kto wyciągnie lzo z launchera cradosa i podmieni z jakims innym launcherem który nie ma blokowania wstrzykiwania dll.

Przecież już takiś typek wyciągnął ich Izo 

23 94 39 48 34 58 32 53 23 42 34 23 23 52 35 31

35 92 53 23 95 72 56 72 57 32 95 72 32 89 37 32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...