Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Bot na ArgentusMT2.pl

metin2mod.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ;d chciałbym jakiegoś czita na Argentus.pl dotychczasz pobierane przez mnie mody na stronie Metin2mod.tk ;d nie działaly zaden !!! prosze o psrawdzonego BtoExpa czy tam jakoś się to mowi ;d 

Jestem pewny na 100% ze jakiś jest działający bot na Argentus.pl ponieważ było wiele osób zbanowanych za bota ;d ! 

za bardzo sie nie znam na tym wiec poprosze o dokladny opiś ;d co i jak do czego 

na stronie metin2mod.tk są Hacki ale jest jeden problem do folderu trza wrzucić Server Info wrzuclem to nie działa mi nic 0 :(

ale teraz sa jakieś tam Updety moze cos dziala proszejakiegoś Hakera ;d zeby sprawdział czy cos tam działa i opisał mi co mam robić albo njlepiej wrzucił Argentusa+z modem już obcykanym np. na chomikuj.pl o ile ma ;d pobiorę i  bede czitowal a  jeśli nie to prosze o dokladne WYJASNIENIE ;d !!! i nie prosze zeby ktośmi tutaj dał link i koniec dziękuję do widzienia tak nie chcę ! a sam nawet nie wie czy dziala czy nie dziala wazne ze like jest...dz za wszystko ;d

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...