Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poezja w Minecraft? Czy nowy YouTube'r? Czo ten Peta?

Peta13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[DUŻE LITERY - PETA]

[małe litery - narrator]

HEJKA ZIOMKI, JESTEM PETA, KTÓRY WKROCZYŁ W PORTAL NETA!

Neta? Może nie neta tylko "youtuba", gdzie będzie niezła rozróba.

Zaczynając znów od zera, rozpoczyna się Pety kariera! Tylko słabo wszystko lata, bo mikrofon mu odlata.

Ale sprzęt się tu nie liczy, bo to początek zasadniczy, w przyszłości będzie lepiej, nowy mikro się wyklepie.

MOŻE KONIEC PITOLENIA? Przejdźmy więc do sedna sprawy, poszukajmy więc zabawy.

Powstał kanał zwany Peta, co prowadzi go skarpeta. LOL. NIE PRZESADZAJMY, PROWADZĘ GO JA CZYLI PETA..

Ok. Powstał kanał zwany Peta, co prowadzi go sam Peta. Może być? NO TERAZ LEPIEJ.

A więc idźmy dalej. Taki kanał mało znany, bo tam Peta je banany. OMG JAKIE BANANY? JA TAM TWORZE SERIE PROJEKT MINECRAFT. WEŹ GADAJ Z SENSEM!!!

No dobra... Jest taki gość który tworzy serie Projekt Minecraft, on se tam buduje, i se buduje, i se buduje, a potem burzy i se buduje i tak wkoło i zwie się Peta.

A tak w ogóle dlaczego Peta? BO TAK! COŚ CI NIE PASUJE?

Nie dobra tylko pytam. No i on se buduje i to nagrywa, myśli że to fajne, ale moim zdaniem to dno hahaha. JAK MASZ COŚ DO MNIE TO MI TO POWIEDŹ!

Nie nic spoko, wyluzuj... Idziemy dalej. Peta kręci filmy na youtube i chce żebym ja go zareklamował, więc tak pisze sobie wkoło aby było mu wesoło. Potem on patrzy, suby 2 i mu ryjek się uśmiecha hahaha. Jakby tego było mało to mu lajki wystawiajo hoho. DOBRA KONIEC! WYPAD STĄD, ALE JUŻ!

dobra dobra ale nie bij. NO I SPOKÓJ POSZEDŁ NARRATORZYNA JEDEN.

OK WIĘC TAK. MAM KANAŁ NA YOUTUBE, JEST TO NOWY KANAŁ I CHCE GO TROCHĘ ZAREKLAMOWAĆ, WIĘC PISZĘ TUTAJ. JESLI KTOŚ JEST CHĘTNY OBEJRZENIA TO ZAPRASZAM NA TEN KANAŁ W LINKU PONIŻEJ I TAM WSZYSTO JEST.

Dla tych co tam zawitali, kilo śliwek otrzymali:  https://www.youtube.com/channel/UCpX4_sa-OMoxi7jva37g6UA

Tutaj serie tworzy Peta co go w szkole zwą skarpeta:   https://www.youtube.com/watch?v=laDvqRSAqmU

A tu dla tych co chcą odmiany, na mody zapraszamy:   https://www.youtube.com/watch?v=_cyY7k8Ty9U

DORWĘ CIĘ!!!!

Aaaaaaa... ratunku!

NIKT CI NIE POMOŻE!

A więc kończymy piękne słowa, bo mnie czeka dziś przygodaaaa.....

post-1230760-0-12172700-1407940684_thumb.png

Opublikowano

Zrymowałeś "lepiej" z "wyklepie" ehh.. nadużywasz słowa poeta a czy wiesz czym on się zajmuje ? - Poezją a to co napisałeś jest moim zdaniem rymowanka i to trochę nie do końca wyszło. Jednak plusik za starania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...