Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zrobię Pliki Serwerowe na Zamówienie

TheBeden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<---   Prawdopodobnie poczatek Reklamy!    :)
<--- 
<--- 
<--- 
<--- 
<--- 
<--- 
<---   Prawdopodobnie Koniec Reklamy!    :)

3713614062315441141863.jpg

Wyjaśnienie:

Stworzę Pliki Serwerowe na zamówienie. Będzie to polegało na tym że w komentarzu dana osoba musi napisać dokładnie jaką paczkę serwerową potrzebuje co ma się w niej znajdować a ja taką paczkę stworzę. Od razu mówię że taką paczkę mogę robić 1h a mogę robić parę dni zależy od tego ile będę mieć czasu i ile będzie zamówień. Osoby które będą zamawiać paczkę do zrobienia będą informowane w komentarzu lub na PW na MPC w jakim czasie uda mi się skończyć paczkę. Dodam również że będę może dodawał autorskie pluginy. Użytkownik który sobie tego nie życzy nie napiszę. Jeżeli chcesz abym dodawał skrypty lub nie to też proszę żebyś to napisał.

5043814079398081141863.png

Co Trzeba zrobić abym stworzył paczkę:

- Minimum 100 postów na MPCforum ( Dlaczego? Nie będę robić wszystkim osobą co się zarejestrują i wejdą na ten temat, tylko tym co są na MPCforum aktywni i co się udzielają )
- Zlikowanie tego tematu ( Fajnie by było gdy byś zlikował jeszcze więcej moich postów / tematów )

Dodatkowe informację:

- Paczki będą w pierwszej kolejności tworzone dla osób likujących moje posty i tematu i dla osób które udzielają się i pomagają Mi czy też innym użytkownikom na MPCforum.
- Paczki które będą szybko tworzone będą takie które będą dobrze opisane co w nich trzeba i jakiego rodzaju mają być tam pluginy / skrypty. Jeżeli chcesz abym dodał twoje lub kogoś autorskie pluginy / skrypty wystarczy że napiszesz mi o tym w komentarzu i wyślesz owy plugin / skrypt w wiadomość PW na MPCforum.

$$ Paczka Premium $$

- Jeżeli chcesz abym stworzył ci paczkę Premium wystarczy że zgłosisz się do mnie na PW na forum. $$
- Paczka premium polega na Bardzo Szybkim i Bardzo Dobrym stworzeniu paczki, Dokładnym spolszczeniu, Dogłębnej edycji plików według uznania użytkownika. Dodanie pluginów / skryptów autorkisch i wiele więcej. $$
- Każda paczka Premium będzie bardziej ulepszona od zwykłej paczki! $$

Brakuje w tym temacie jakiejś informacji?
Napisz mi o tym w Komentarzu lub w wiadomości PW na MPCforum.

UWAGA: Paczki będą na bieżąco tworzone!
Jeżeli spodobał lub przydał Ci się mój Temat Zostaw + pod Tematem to bardzo motywuje mnie do dalszej pracy i Tworzenia Paczek a ciebie to nic nie kosztuje!

Zakaz Kopiowania fragmentów ani całego Tematu bez zgody twórcy!
Zakaz Publikowania stworzonej przeze mnie paczkę bez mojej zgody!

COPARIGHT: TheBeden

d63.png

Opublikowano

Czyli innymi słowy kolejny raz ktoś chce zabłysnąć oraz zarobić na robieniu "paczek" serwerowych. Oczywiście autor obrał to w ładne słowa, ale niestety taka jest prawda. 

Opublikowano

@Warwarin Chyba nie przeczytałeś całego tematu. Pliki robię też Darmowe. Właśnie robię ową paczkę za Darmo. Paczka Premium jest dla tych którzy pilnie ją potrzebują i chcą ją na cacy.

d63.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngautor

Takie rzeczy zgłasza się gdzieś indziej.

Masz od tego sobny temat, a ten zgłaszam mój drogi :)

Jeszcze dodatkowo Cię ochrzanie, ponieważ chcesz zarobić na cudzej pracy.

Nie ty pisałeś pluginy i NIE masz prawa sprzedawać ich w jakiejkolwiek formie.

Łamiesz prawo kolego..

PS: Jak ludzie mogą się na taki idiotyzm nabierać?

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Robię paczki darmowe nie zarabiam na nich w żaden sposób. A te Premium paczki robię na zlecenie dodaje tam pluginy / skrypty autorskie i te co sobie użytkownik zażyczy. A jeżeli chodzi o to że na tym mogę zarobić to nie zarabiam na pluginach kogoś tylko na configurowaniu paczki spolszczaniu i dodawaniu autorskich pluginów.

d63.png

Opublikowano

A ja uważam, że jak ktoś chce mieć naprawdę fajny serwer, to musi sam dobrać i skonfigurować pluginy ;)

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Cześć!

@MrDyrektor

Dokładnie!

Na tym polega cały klucz, a nie kopiowanie i "Zamawianie" "autorskich" paczek u "profesjonalistów".

@1361622928-U485574.pngautor

Jesteś nie myślący?

Zarabiasz na nie swojej pracy.

To tak samo jak ja dostałbym za DARMO maszynę do robienia kawy, ustawił ją i sprzedał wmawiając ludziom, że jest to specjalistyczna maszyna.

W rzeczywistości, za przeproszeniem, gówno robisz. Konfiguracja to mały procent, a ty nie masz żadnego prawa sprzedawać nic co nie jest Twoje.

Nie dodajesz żadnych autorskich skryptów ani pluginów, przeczysz samemu sobie..

A tak w ogóle dyskryminujesz innych.

Po co mam chcieć od Ciebie darmową paczkę skoro wiem, że zostanie zrobiona na szybko i nie dokładnie? (Sam tak piszesz)

Jesteś kolejnym "gimbusem", który chce tylko i wyłącznie zarobić, a jeżeli mu się nie uda to zmarnuje swój czas na robienie paczki dla innej osoby na szybko.

Robisz to samo co BR3ND, handlujesz nielegalnie i tyle, a administracja jak zwykle nic nie robi.

Takie tematy powinno się zamykać (Co innego gdybyś robił TYLKO I WYŁĄCZNIE za darmo, ale tak nie jest.)

Nie pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R Każdy postępuje jak uważa jeden chce paczkę zrobić a inny żeby ktoś kto umie zrobić to lepiej mu zrobił.
A co do tego co piszesz to nie jest tak że ja nie dopracowuje darmowych paczek dopracowuje ale te premium dopracowuje tak na cacy żeby to było wykonanie na 100% i od razu na serwer np. A darmowe robię też bardzo dobrze ale robię niektóre pluginy tak żeby ktoś sobie sam to zedytował pod siebie a premium robię wszystko. Tyle co mam ci do powiedzenia! Do usłyszenia!

d63.png

Opublikowano

Cześć, niestety PONOWNIE..

@TheBeden

Nie rozumiesz dziecko, że robisz to nielegalnie?

Po pierwsze nie masz skończonych 18 lat (Ale kto by na to patrzył, to tylko bardzo, bardzo mały szczegół, prawda? Przecież Polska to kraj równych sobie..).

Po drugie nie posiadasz żadnego prawa pozwalającego Ci sprzedawać nie Twoją rzecz. (To tak jakbyś sprzedał grę, którą za darmo pożyczył Ci Twój kolega.).

Po trzecie oferujesz usługę dla gorszych i dla "lepszych". Skoro piszesz, że paczka "Premium" jest lepiej zrobiona to znaczy, że te darmowe są robione przez Ciebie na szybko. ("A co do tego co piszesz to nie jest tak że ja nie dopracowuje darmowych paczek dopracowuje" - w zacytowanym fragmencie ewidentnie twierdzisz, że nie nie dopracowujesz tych paczek)

Po czwarte nie piszesz pluginów autorskich, więc nie omamiaj mnie tutaj Twoimi "czarodziejskimi" super zdolnościami Javy. Najpewniej Twoja wiedza w niej ogranicza się do edytowania nie swoich pluginów, które później sprzedajesz. Ich edytowanie bez zgody ich prawnego i fizycznego właściciela jest nielegalne.

Jesteś dzieckiem, które oszukuje samo siebie, a próbujesz oszukać kogoś starszego, a w dodatku też innych, którzy mogą Ci sprawić nie miłą niespodziankę (Czy to sąd, czy to DDoS, czy to pobicie - xD).

Wystarczy, żebym poprosił jakąkolwiek osobę, która dostała od Ciebie paczuszkę (Lub zakupiła - totalny idiota) o to, żeby przekazała mi jej kopie. Ja wtedy zawiadomię autorów, pluginów, które są w niej i oni będą mogli Cię pozwać bez jednego mrugnięcia okiem. ;P

@Administracja

Możecie w końcu zamknąć ten zabawny temat, czy bawi was czytanie tych jego bzdur?!

Nie dosyć, że jest to łamanie prawa przez tego delikwenta to jeszcze jest ważniejszy powód - NIE TEN TEMAT!

Nie pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R Wiesz co szczerze to nawet nie przeczytałem całości twojej "odpowiedzi" Skąd wiesz że nie posiadam może posiadam a może nie a skąd ty masz o tym wiedzieć? Tak Jest oferta nie jak ty to nazwałeś dla Gorszych i lepszych tylko Darmowa i Premium. I tak nie sprzedałem jeszcze paczki premium więc nie łamie praw autorskich na razie dopiero zrobiłem paru użytkownikom Darmowe paczki.
Nie do usłyszenia już nie będę robił tutaj spamu i nie odpiszę ci więcej ( Chyba że w jakimś nagłym wypadku )

d63.png

Opublikowano

Siema..

@TheBeden

Naprawdę przekonałem się, że właśnie nie myślisz.

Już w sumie złamałeś prawo robiąc te kilka darmowych paczuszek - czytaj post, które NIE przeczytałeś, co już w sumie świadczy o tym jak bardzo przejmujesz się tą sprawą..

I owszem dzielisz użytkowników na gorszych i lepszych. Wystarczy przeczytać Twoje wypowiedzi o tym aspekcie "Twojej" pracy..

A to, czy umiesz coś robić w Javie świadczy o tym, że chcesz robić darmowe paczki. Gdybyś cokolwiek wartościowego umiał to już prędzej byś oferował swoje usługi jako programista (Choćby i darmowy).

//Dopiska:

Właśnie zauważyłem pewien fragment.

I tutaj mogę Cie już naprawdę pozwać.

Nie jesteś firmą i nie masz żadnej firmy. A podszywanie się pod nie istniejącą firmę to przestępstwo (Proszę o skorygowanie, jeżeli się mylę).

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...